Tuesday, September 4, 2007

mY firSt pOsting :)

Assalamualaikum




Monday, January 1, 2007

www.savoc.com.my

**Perhatian: Posting ini akan diupdate dr masa ke smasa....**

21/12/08
----------
yo wassup!!! :D di sini adalah topik utk ww.savoc.com.my@savvy owner's club...FYI, saye yelah join club ni since 1 april 2008 :)..kite mulekan dgn gambo my baby okayy...

yup! this is my baby@kekasih itamku ;) baby aku ni tlh dilahirkan pada 13 Jun 2007...kiutnyeee...ailikeeee :'D aku syg bangat pd babyku ini....sbb ini adalah 100% hasil dr titik peluh aku...xde spnsor dr pihak lain okee...sy seorg anak bongsu yg sgt berdikari :D (kejap aku kejap saye..pangggg karang..kui :p)

Kat bwh ni adalah gamba saye ms 1st time joint Grand TT..:)


Ok Thats all for now..nti saye akan update utk event2 yg terbaru ok..chowchinchoww :'D

My Family

Bismillahirrahmanirrahim :) Hye semua...thanks for viewing my blog yea ;) okay kat sini saye mau memperkenalkn ahli kluarge saye...fmly saye kecik je korg..almaklumlah..ade 3 bradik jerr...

okay ni mak saye...hye makkk..mak tgh watpe eh skrg??eh..nak anta msg jap kat mak...
.
.
.
smbg blk :p mak saye adalah seorg ibu tggl semenjak saye 5 thn lg..sobsobsob..
Saye x ingt sgt alkisah psl arwah bapak saye..soo xtau nk cite psl ape...ms tu saye br 5 thn beb..ingatan pon ala2 xsiap kann..huhu..saye sgt mengagumi mak saye..dia sggup berkorban ape saje demi membesarkan kitorg..Makkkk!! i love you...mak x kawen lain..which is ailikee oke :P xnak la ade bapak tiri..huh! Mak, adik doakan mak sihat sentiasa, dipnjgkan umur olehNya & happy slalu...erm tp mak dah maken hepi sejak ade 2 cucu ni...iiisshhh..jeleees kat kyra ngn kyrin sbb mak lebih sygkn dorg..dushdushdush!! hehe...





This is my 1st kakak a.k.a cikgu zaleha@aduhh saliha..huhu dpt nama baru..Mama kpd NurKhayra Batrisyia & NurKhairin Zahira...yg sdg dipeluk tu adalah kyrin.muaxxx...



















Yg gambo gewdixx kat tepi ni lakk adelah si kyra okayy..dia ni manjee lebeh skett..bkn siket ehh tp byk...uu kalo dia nmpk maksu dia ni..asik nk bdukunggg aje...mau kurus den dibueknyo :p












This is my 2nd kakak...RUBY..dont hesitate to view her blog too :'D..dia pon da kawen...i jee laa yg masih status BUJANG okayy..muehehe...kakrubi tggl near to me..putrajaya gak tp presint lain..










At last but not least mesti la Ciare B kannnn :D adoilaaa..msti korg busan sudaaa nengok muke ini neh yek?tp dulik ape,...ni kan blog Ciare B sooo mesti laa muke ini yg byk menempek di sni..muehehe...



Okay all, have fun yaa reading my blog...muaahhh (^_^)




-XOXO-
Ciare B




Fitness First: only RM49 for registration

Salam. Ada iklan tuk sape2 yg bminat mau sihatkan badan anda ;) Sila layari DI SINI utk paparan original. TQ =P
Salam semua,

Ada sesiapa nak masuk Fitness First (FF)? Kalau ada, please contact me.

Alkisahnye begini. Husband saya baru join FF bulan 2 yang lepas. Ikut kontrak kena aktif 12 bulan, lepas tu baru boleh terminate kalau nak. Tup2 skang ni dia kena transfer ke Kedah pulak (org gomen). Kedah takde FF.

Skarang ni dia nak transfer keahlian FF tu. Bayaran untuk transfer nama hanya RM99 sebagai pendaftaran (normal RM285). Dan monthly RM185 (macam yang husband aku baya selama ni). Tapi kalau nak tuka pun, lepas 3 bulan aktif. So meaning, kepada sesiapa yang berminat boleh mula bulan Jun.

Aku dh penah masuk FF tu sebab husband dapat Free Passes. Merasala guna kemudahan kat dalam tu. Best sangat. Ada gym (daa? ni benda wajib ok..ade yang kayuh, lari, jalan, pijak2, goyang2 dan lain2 lagi), studio tarian (macam2 tarian, dari lemah gemalai smpaila se-hardcore2 tarian, amacam? ada berani?), kelas yoga, sauna, mini bar (macam2 minuman for FREE), dan bilik persalinan yang serba lengkap (locker, shower with bath cream and syampoo, hair dryer).

Kepada yang berminat tu, bolehla contact saya di 012-5986140 (ruby) atau 012-5650212 (Shahir-husband i)


Love; Ciare =)



Tempahan Manik @ Ruby's :)

notes**Posting ini adelah sticky mode okay...kindly scroll ke bwh tuk the latest n3 by Ciare :) Click picture for more details :)


Love; Ciare =)


Nak alamat korg =P

Bismillahirahmanirrahim.....

Wassalam

Love; Ciare =)


© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha