Tuesday, May 6, 2008

Jalan2 =)

Erm...ni gamba2 yg aku sempat snap masa jalan2...nii gamba yg ramai awex niii housemates kuuu..sumenye giler2 cam "monyet"...perkataan monyet ni x elok sbnrnye...tp dek kirana dorg ni skeee sgt sebut monyet monyet monyet~~~ smpai aku termimpi sang monyet baru2 ini..hew hew hew...ok let me introduce them..irashai maseee....huhu


Yg sedang memegang perot sepewtii pregnant 3 bln itu adalah zura a.k.a lisa a.k.a cucu opah :D
pastuu yang memakai itam di malam ari itu adalah abby a.k.a awak pahang yg mcm jepung huahuahua...pastu yg kecil molek bertudg munge2 ituu adalah wani...iaitu seorg insan yg suke makan..mkn byk mn xde effect lgsung..jelesnyeee....pastu gadis ayu berbaju oren ituuu adalah kakak kami sume..kak mas mona =)..iaitu org yg plg suke wat sambal malas ngn kek batik :D

Dr kiri : abby, lisa :p, wani, kak masss


ini plak adalah gambar lantai alamanda..hihik :p


yg ni plakk adalah roller coster kat cosmo world TS yg aku tgkap dr food court tgkt 10...seramm tgk roller coster ni..xkan ku jejak kaki ke atas itu smpai bebile..huuu

Last but not least..its me =)

2 comments:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha