Saturday, October 25, 2008

dulu....sekarang.....

salam sumee...
waa da lama rasa nye xpost blog yg pnjg2 sket...mana x nye..sgt sibuk ngn kerje :(
erm msti org ingt aku ni workaholic terlampau n suke ngn kehidupan aku ni...tp.....
ya Allah...hanya aku yg tau ape prasaan aku waktu ni...mari kite ingt sume ms lampau

jeng jeng jeng.............................................

dulu....aku seorg yg sgt tidak sukeeeee wat kerja2 yg menyusahkan cmni...

dulu.....bole dikatakan TAK suke homework programming copy dr org especially dr sensei @ geng2 lain...:p

dulu.....aku dpt tido at least 10jam sari...mcm baby..lol

dulu.....aku bleh hangout with frens xkisah bile...even if someone want to meet me without telling me 1st..sume buleh

dulu.....aku tgk wyg at least 2x sbulan

dulu.....aku tau rancangan2 yg disiarkn dlm tv & sentiasa update dgn crite2 bsiri

dulu....aku slalu tau gossip2 tkini psl dunia hiburan :p

dulu.....erm ade byk lg...tp xpelah...ckup la byk ni.......

sekarang....aku menjadi seorg yg sentiasa terpaksa wat keje2 yg susah even bnda tu not in my scope of works

sekarang.....bole dikatakan telah agak maju dlm bidang programming (uweekkk :p) tp 2 xpntg sbb good changes....the prob is skg ni dorg ni suke2 nye suh aku setle kan error yg tahap *^%^%&^*&^ sbb dorg ingt aku terror sgt..padahal bnda tuu sgt ssh & mmbuang ms aku sbb aku byk lg keje laen...ugghhhh!!!

sekarang.....aku dpt tido 6 jam jer sehari... (T_T)

sekarang.....aku da xbleh nk hangout ngn frens sbb aku sgt bz...keje on weekends lak tuu..pastu tiap ari blk kul 10...pastu kalo aku ade janji nk kuar ngn frens pon kdg2 janji tpaksa dicancelkan (aku plg kecewa ms nk pegi perak tgk ja kawen)....pastu kalo nk jumpe aku kena gtau at least 1 week in advance..huhuhu

sekarang.....aku da lama x tgk wyg =(

sekarang.....aku xtau ape crite tbaru kat tv....sian tauuu

sekarang....aku xtau ape gossip terbaru psl dunia hiburan....

sooooo...pendek kata ni lah perbezaan idup aku yg dulu ngn sekrang......jadi....aku nk amek kesempatan ni kalo aku ade melukakan hati sesiapa especially putri 7 sbb aku rs aku da byk kali tpaksa batalkan perjumpaan aku ngn dorg last menet...sorry girls...i love u all =)

5 comments:

  1. oooohh sgt besar perbezaan iteww ehh cian kooo

    nnati aku kene jadik camtuh x ek? takut2

    xpe ciare, aku pahamm hee ;)

    ReplyDelete
  2. mm nti ko cr keje ko kena slidik dulu kompeni tu camne...kalo kompeni yg besa dorg xde camni rsnye...aku jd camni sbb kompeni aku kecik then tpaksa bgantung ngn kompeni besar...

    ko jd blogger fulltime jelah :p

    ReplyDelete
  3. nanti ko free kte kuar la..

    erm aku xmauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu keje IT...

    xnk xnk xnk...

    ReplyDelete
  4. ciare.. dasatnye hukhuk
    aku pon bkn keja comp besar tp comp aku bnyk projek dan x bergantung pd comp besar..cemane tuh? haha

    xleh tulis kat sini..takut bahaya plak :p

    xpe xpe, aku bace buku tom swayer & huckleberry finn mase aku kecik2 dlu die ade ckp 'kalo kte buat keja y kte suke, tu bukan keja namanya' ;)
    dlm kes ko ni.. kirenya y mmg keja ko dan ko suke tu x dkira keja la..y ko kena settle error ssh2 tuh baru d kire keja hahahaha
    smp ke motif aku ckp camni ni?? kui

    ReplyDelete
  5. lina: orait lina..nti ade ms mmg nk hangout ngn korg sume....uuu...rindu zmn iteww....tp till december nti aku keje on weekends..uhuk

    muni: alaa kompeni ko byk programmer kot...kompeni aku ni bile ade programmer resign so aku kena take over..pastu dorg bkn nk amek programmer br...kirenye aku kena tgung keje 2/3 org....huu ^%^$^%$ betul!!!!

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha