Thursday, November 13, 2008

edited pictures...i likeeee =D

Haaaa puas ati akuu..heee....mumu...thank bangat yaaa kerna kamu membuatkan ariku jadi hepi bangettt..hee..oleh kerana td server down agak lama..soooo aku sempat mencetakrompakkan bberapa gamba ciarexoxoss (ss = syok sendiri) hahahaa....erm mostly gambo yg pkai digicam up to 2MB so xbleh suport ms nk edit gambo ni haa...sbb gambo ni actually diedit oleh sbuah website bknnye edit kat phtoshop..hee..i like...sooo aku tpakse banget guna gambo2 yg ditangkap guna fon sendiri yakni xbape nk bkualiti & mostly gambo adalah SS..yeayyy syok sendiri...tau xpe..hahaha...so inilah hasilnye...heee :v

hehe patutnye *city information* tuptup gambo owang plakkk
ape daaaa~~~

~yg ni lg arr x logik..patutnye gambau fashion la sbb ni kat screen display
patung2, ni aku display muke lakk..puk~

~yg ni lak x lain x bkn iklan coca cola light (for diet) hehhe~

~erm yg ni xtau laa gamba ape..poster kott~

~yo-ooo je gambau ni..napak sgt tipuu....yela..xkan laa org yg dilukis pkai tudung tp yg sdg ditinguk ole pelukis cam kaki lelaki yg kai suar pendekkss~

~erm ni kenangan daku bersama abby mucuk smbil ditonton oleh 2 eko kucin~

~poster dlm pembikinan~

~huhu cam demokrasi jer...tp tatau la demokrasi psl ape~

~erm ni la yg plg mcabar nk cr gamba yg seswai...ok la tuuu huhu~

~the picture that i like most~

~blasah jeee~

~muke kuu dicoretkan di atas jln =(~

~yeahhh billboard :D~

~dlm buku?? ngeee :p ~

16 comments:

  1. ciare sume pun kat atas tu cantek hee jeles jeles

    ReplyDelete
  2. ^^dddudu^^ uuu mmg best mmg best :'D wat la jgk dd..em mmg ceria tul ari aku...hee...pasni xyah ssh2 bukak photoshop..erm tp cam xbest sbb gambo lebih 2MB xbley :( maleh nk edit size....dudu gambo kakVP yg ko edit tu guna photoshop kewww? hik

    ReplyDelete
  3. tantekkkkkk

    cuke cuke
    uh nak wat lagi malam ni :p

    ala senang jek nk resize, ko g donlod software ni http://pixresizer.en.softonic.com/

    slamat mengedit ^^

    ReplyDelete
  4. ^^mumu^^ uuuu..tp gamba2 ni bkn gamba latest..sbb gamba latest sume penuh jerawwwatss uhukuhuk :(

    ok ok sdg mndonlod sw tuk resize gamba...

    uuu lg satu yg best, lps bbrp menet post ni, aku dpanggil ke satu intebiu..uuu i like i like...yeayy :'D

    ReplyDelete
  5. lagi cantik dr yg dudu edit.haha.saje je nak sakitkan hati dudu.protes dd kurg perhatian kat adik kuri.

    ReplyDelete
  6. ^^pestisid@kuri2^^ hahhaa...how dare u :v mcm2 la korg ni kontrobersi adek bradek..i plak jd mangse..puk kuri2 puk dudu :n yeayy

    ReplyDelete
  7. kejaaaaaaaaaaappp kejaaaaaaapppp kejaaapppppp nak siapkan slide jappp kejaaapp kejaaapppp sok lepas present, siaplaaaaa korang ;p aku edit gamba sampai pengsan hahahahah kejaaaappp kejaaaappppp (same comment kasi kat muni hehe)

    ceh hampeh.com nye pestisid, sy xbersalah okieeeee
    pu pu~~

    ciareeeeee nak g teview katneeee, congrats!

    wv--> velethyp (ciare nye blog tamil ke)

    ReplyDelete
  8. ^^dd dudu^^
    laaa awek ni sibuk nk present keee :p dudu "wv--> velethyp (ciare nye blog tamil ke)" ni apeee

    ReplyDelete
  9. jeles jugak, xsabo nak letak jugak2, malam ni aku akan berusaha, chayok2!!

    congratz dapat intebiu:)

    ReplyDelete
  10. ^^rosealley^^
    haaa mlm ni leh edit smpai pengsannn key :'D

    alaa tatau lg nk g intebiu ke x...tetibe cam takutt...da lama sudaa xg intebiu...uhuk :'(

    ReplyDelete
  11. ha ha ha bile last ko update resume hahahhaah

    xde ciare, yg wv tu word verification mase nak post comment ke ko, cam tamil jek perkataan "velethyp" hahahahahhaa

    ReplyDelete
  12. ^^dd dudu^^
    alaaa update resume slalu tp g intebiu je tidak sama skali :p

    oooo wv..baru pahammm...puk puk..sejak bile lak aku set default bhs tamil..how dare u duduu :n

    ReplyDelete
  13. ooooo kantoi ciare pakai selaur pendek mase tangkap gamba potret

    pu~

    eh aku dah abes present

    jaaapp jaappp nak ngedit gakk jaaap ;p

    ReplyDelete
  14. ^^dd dudu^^
    hehee shhhhhh! jgn gtau org aku pkai suar pendekkk..hee :n puk dd....abes presnt trus edit gambo?haha...camne presnt td?ok x? :'D

    ReplyDelete
  15. ^^ruby^^
    mmg gedixxx ya amaaattt :'D dah cube edit x?ko pon kan byk gambo gewdix :P

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha