Wednesday, November 19, 2008

gossip girl season 2 - part 1

salam....

heloo sume kwn2 segossipku...huhu..

em dah lama dah nk wat entry psl cite gossip girl season 2 ni....walopun da lama khtam season 2 nak abes tinguk season 2 tp xde ms nk post entry psl ni (malah kekadang xde ms nk tinguk cite ituuu)...haihhhhh (sigh)..ehh tp br aku tingat yg aku xwat pon entry psl gossip girl season 1!! uhuk (cough) xpe xpe...langkah bendul je lahh..biar aku terus jee ngn gossip girl season 2 sbb sume org pon musti suda khatam season 1 kan kan kan :p

alkisahnyeee gossip girl season 2 ni sgt laa best.....sbb kite xkan jangka ini yg bakal tjadi..xde la stereotaip sgt sbb mmg unpredictable..ape yg aku bleh ringkaskan kan episode 1: dorg sume yg tdiri drpd serina, blair, lil J, chuck, nate and dan humphrey (uuuh aku suke bangat bile dorg sebut dan humphrey :p penuh gaye) dlm proses nk mghabiskan cuti masing dgn aktiviti msg2...

si serina ngn dan da clash kan tp serina still lg rindu2an pd si dan ni...and yg plg penting dia xde jumpe mn2 lelaki pon sbb dia syg lg pd dan..

si
dan plak cam jd makin liar plak...huhu...dah pndai ayat2 awek sana sini..padahal dulu nerd gile..

pastu si
nate plak jd gigolo (dorg sbut gijolo hehe)...dah tu ade skndal ngn bini org lak tuu...adoi...

yg si
blair plak br balek dr bcuti....patutnye dia g bcuti ngn chuck tp si chuck ni sengal tpgraruh ngn bapak dia punye pemikiran dan tlh cancel utk g bcuti sama blair...hah! dia tau laa ape blair nk bls dendam pas dia blk bcuti nti...hmm sepeti dijangke blair mmg dah ade pgganti utk bls dndam pd chuck..uuu i like i like :p

Lil J? hahhh si
jenny ni cam da insaf..dia dah xwat keje2 x pekdah cam dulu..skg ni keje ngn mak blair waldorf..sbg pnlg designer...tp of kos laa mcm2 mslh ms dia keje situ..dah le keje ngn professional..padahal dia br 15-y-o! huhu hebat...tp sukee sgt kat baju2 yg dia hasilkn..kiutt :)

hmm ms blair smpai, chuck pon dgn poyo nye bwk bunge kt stesen bas tuk amek blair..kononnye blair nk maafkan lahh..tp of kos Queen B never frgive..haha...dia ade bwk mamat baru trn dr bas tuu..so...ape korg rase chuck buat?

a) tegur jgk si blair?
b) blahh ?
c) tumbuk mamat yg baru tu?

ok thats all for now...to be continued...

gossip girl..XOXO :)

15 comments:

  1. ciare... ade x season 1 n 2?? nakkkkkkk :p

    ReplyDelete
  2. ^^mumu^^
    harusss lah ade... :'D aku kan peminat fanatik yg plg gewdix no 1 hahahaha :D kalo nk pastikan ko ade pendrive bersize up to 5GB :)

    ReplyDelete
  3. ciare ciare, naaaaak season 2....huhuuuu, naaaak

    ReplyDelete
  4. klu muni amik, after after~~ nanti aku jalan g umah ko ;p

    aku pnh tgk kat tv kejap jek, sbb byk potong, xfeel.. nak tgk full version hehe

    ReplyDelete
  5. ciare ko dh tengok smpai ep bape?daku dh tengok smpai ep 10.menunggu ep 11 dan seterusnye :) :) ..nnt akan wujud abang pendek hikhik

    ReplyDelete
  6. ^^ruru@rose^^
    hehee mndapat sambutan kekdahnye gossip girl aku nih...hehe kalo nk sile ladtg ke rumah :)

    ^^dudu^^
    yup dlm tv byk putung....xdpt tgk tang censored hoho...(bniat jahat) hmm sile2 dtg umah saye :) nk dtg opish pon xpe sbb opis ni ibarat umah kui :v

    ^^lisakurukuru:p^^
    same2 br tinguk smpai 10...rsnye resos da ade smpai abes tp xde ms nk tinguk...huhhh

    ReplyDelete
  7. eh da lame katam season 2?..bukan season2 still ongoing ke epside die?..

    ReplyDelete
  8. ^^myheart@MrsAzhan^^
    haaaa itu laaa psl...overexcited sgt tulih blog smpai tulih khatam season 2...ahaks....xpe xpe nti i call serina & ask her the latest episode..lol..:p

    ReplyDelete
  9. hehehe..patot ar..season 2 br smpi ep 11 rasenye kat us nuu..copeknye dah khantam..ahaks...

    me enjoys this series..between serina n blair, love blair the most...esp when she's with chuck..soooo cute..

    playboy going to faithfull...wonder...hehe

    ReplyDelete
  10. ^^myheart@MrsAzhan^^
    ermmm suke jgk B....cian lak ke dia bile S da take over jadik Queen S :v
    ape2 pon sukeeee sgt cite ni...kan kan kan kan :'D

    ReplyDelete
  11. aah..tp kejap jek..Blair is still Blair Waldorf..kikiki...

    Lelaki lak suke kat chuck..nate cam hampeh la..walaupun more ensom..:p.rasenye patot bg gelaran playboy tu kat nate..since chuck macam xde layan pompuan len je lam season 2 ne..nate plak ngan little j, after vanessa,dutchess,blair, serina..stakat ep yg me tgk..huhu..tak sokaaa...

    ReplyDelete
  12. ^^myheart@MrsAzhan^^
    harusss laaa :v bak kate B "No one cant be Blair Waldorf" hiks...syok kann...
    betul2 xsuke nate sbb dia laaaa gigolo plg dasyat lam cite cite tuu..pastu si dan pon xsuke jgk sbb dia tuuu lembapsss...wlpon cerdik kekdahnye..
    ehh tau x B ade blakon cite ape slain GG eh?tingin nk tinguk dia lam watak laen lak =) so kiut...

    ReplyDelete
  13. memula cam soka gak kat dan..tp bile dah asek clash ngan serina..pastu cam ngok ngek cket tros nyampah...ihiks..

    hmm..tatau la eks..diorg bukan pelakon baru ke?..ade la kot...cube tanye pakcik google..hehehe...

    ReplyDelete
  14. meh nak gtau
    aku suke
    blair
    serena
    chuck

    aku benci
    vanessa(mcm pakai botox)
    jenny(jalan terbongkok2 prangai pun burok)
    dan(aku tengok die, perasaan aku ckp, die tu mcm busuk je.keji tak aku?kalo ade part Dan ngan bapak die borak, aku scipp.walopon rufus tu kacak).

    yg lelain tu biase je..

    plg aku suke sebenanye chuck sbb die setan yg walopon jahat, kalo kwn mtk tlg, die akan tolong gak walopon care die tu irritating gile.

    ReplyDelete
  15. ^^lisakurikuri^^
    wow ms.kuri2 dah mluahkn prasaan :P same2 xsukeee sama vanessa tuu....tp rufus bestt..ensem walopun tua..patutnye rufus ngn lily yg jd hero&heroin..haha :'D

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha