Saturday, November 22, 2008

LUCKY ~~~~ bestnyeee :)

Hello again....hmmm as usually, lagu jason mraz mmg superb...dr dulu lagi lagu2 dia mmg mjadi pujaan hatiku :p suara dia sgt merdu..kalo dia nyanyi lagu yg xde music sgt pon tp akn jd merduuuuu sgt...uuhhh..i like...smpai anak sedara aku si khairin pon suke bangat kalo dgr lagu "i'm yours" tu =) lately dia ade lagu baru yg dinyanyikan scara duet ngn colbie caillat...suare minah ni pon xkurang hebatnye dlm lagu bubbly yg cute tu =)...hahhh so layan laaa lagu ni...for me, lagu ni cam mmbuat aku berangan aku berada pd zaman dulu2 yg gambonye itam puteh tuu..hahaha..lol..kalo nk donlod g je kat website ni then search je for lucky =)..slmt mendengar...

Do you hear me?
I'm talking to you
Across the water
Across the deep blue ocean
Under the open sky
Oh my and baby I'm trying

Boy I hear you in my dreams
I feel your whisper across the sea
I keep you with me in my heart
You make it easier when life gets hard

Lucky I'm in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again
Ohhhohhhohhhohhohhohhhohh

They don't know how long it takes
Waiting for a love like this
Every time we say goodbye
I wish we had one more kiss
I wait for you, I promise you I will

Lucky I'm in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again
Lucky we're in love in every way
Lucky to have stayed where we have stayed
Lucky to be coming home someday

And so I'm sailing through the sea
To an island where we'll meet
You'll hear the music fill the air
I'll put a flower in your hair

Though the breezes through the trees
Move so pretty, you're all I see
As the world keeps spinning round
You hold me right here right now

Lucky I'm in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again
Lucky we're in love in every way
Lucky to have stayed where we have stayed
Lucky to be coming home someday
Ohhhohhhohhhohhohhohhhohh
Ohhhohhhohhhohhohhohhhohhohhohhohh

7 comments:

  1. saya sudah terhafal lagu ni heheheh
    sbb dahulu aku sgt suke lagu ni hew hew (skg pun masih suke)
    lagu ni penah jadik lagu tema blog aku heheh tp kejap jek ;p
    xlame kemudian sudah di delete dr kotak muzik aku tu hew hew kijam x ;p

    ReplyDelete
  2. aku pun sukeee bangat lagu niii, best kan sore diorang nih

    ReplyDelete
  3. ciare..cane awk update blog ek?..encik rebak kate kat sane kene block..

    ReplyDelete
  4. ^^dudu^^
    mmg kijam...xbek tauuu delete dr kotak muzik :P lalalala~~

    ^^rose^^
    betul...best sgt sore diaa...merdu...mmg masuk duet antara dorg ni :)

    ^^myheart^^
    hehehe saye ade website proxy...tp rasia....nti kalo gtau sume org nti xpsl2 kena blog laakkkk...hihi saye mmg selfish@jual ikan :'D

    ReplyDelete
  5. ohoo..proxy..patot la..kikiki..browse jek ade bnyk lg proxy kalo satu kene block tuka len..:p

    ReplyDelete
  6. ^^myheart^^
    hikhik..thats what i'm doing rite now :P pastu satu kena block cube proxy laen, bile kena block, cube yg laen lg :P neverending story gitew..ahahaha :'D

    ReplyDelete
  7. hehe..standard procedure bagi tmpt2 yg kene block connectionnye..same la kat cne..smpi budak network tak larat nak block..:p..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha