Thursday, November 27, 2008

sapelah gerangan dr US? ;)

Assalamualaikum pembuka bicara :)

haihhh...dah lama x update blog...ramai yg mrh aku sbb ltk link blog kat status ym tp blog aku diupdate pon...haha....lol...sori yekkkk :P

alaaa...actually xtau pon nk tulih ape...tp berdasarkn tajuk di atas...saye ade satu kemusykilan....slagi xdpt jwpn ni saye xpuas ati...sbb tiap ari blog saye akn diview dr of kos malaysia ;) and dr US & bbrp ngara laen...pastu percentagenyee byk smpai 40-50%! hadoihh..sape lak yg view dr sane ni...hmm....kot ye pon ade, tgglkan la komen2 pns sket kat post aku..hahaha :D kee ade org tuu set pc dia ipUS ekkk?logik kee? :p
sbb stahu aku, aku ade member dr malaysia, jepun, korea & brunei je...tp percentage dr dorg xde la byk sgt...eeee aku xpuas atii xpuas atii...soooo diminta viewer dr US bersuara utk memeriahkn majlis & memberi ucapan spatah dua kata ;)

p/s: xdpt upload gambo statistik sbb function telah di access-denied-kan...ahhahaha..lol :'D

5 comments:

  1. ciare, err errr

    aku lah org itewwww~
    aku view dr US :- ulu sepri

    hakhakhak

    ReplyDelete
  2. hohoho..agaknye diorg search 4 gossip girl kat google tekuar la link ke blog ne kot...

    same for me esp when i post about ANTM..kikiki...tah dari mane dtg..:P


    ciare->org melayu kat us jek leh bace blog u ne tau..except thread base english..hehehe..;)

    ReplyDelete
  3. uuuu...xkire xkire...nk tau jgk bukti ade viewer dr US...org tuu kena btangungjawab! (ape hal lak dia nk tgjwb huhu)...sile tampil kehadapan...kalo x aku xkan caye si nuffnang ni... (mau aku kena samang ngn nuffnang ni kanggg) :p

    ReplyDelete
  4. aku pun selalu gak ade from us la taiwan la france la, tapi aku nak from jepun;p

    ReplyDelete
  5. kalau betui dr US, diorg paham ke bahase kite nih? tu belun bahasa Parit lagi..kuakaka

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha