Wednesday, December 3, 2008

another TAG =) kdg2 jwb soklan camni leh wat kite jd cherioss :D

Another TAG to be answered. Tagged by MrsAzhan@fit =)

1. Apakah pandangan pertama orang bile tengok anda?
blagak, sombong (jwpn same cam mrsazhan@fit :p)..muehehe
tp kalo pndangan kedua org akn ckp aku gewdixxx...hehe..xpe xpe aiman xkisah ;)

2. Apakah yang anda lakukan 1 jam lepas?
mkn??uuuh patut lah gumukss

3. Bilakah kali terakhir anda basuh kereta?
"anda basuh kerete"??mksdnye aku yg basuh sndri@aku anto kedai tuk basuh??
kalo aku basuh sndiri jwpnnye ms raye aritu kot...kalo anto kedai tuk cuci br jer sabtu lepas..bkilat siot...owh daku syg sama kekasih itam ku :p

4. Mana yang lebih penting dalam hidup anda, KAWAN @ KEKASIH @ SUAMI?
jwpn saye tiada dlm senarai...sbb mak saye&famili saye yg plg penting..

5. Alasan anda bagi jawapan no 4..
lu pikerr la sendirikkk

6. Sikap pasangan anda yang paling best?
same cam jwpn mrsazhan@fit :)

7. Sikap pasangan anda yang paling tak best?
xbaik mengaibkan org..hehe baekk punye cover :p

8. Apakah sikap paling buruk anda bila memandu kereta?
suke nyumpah@maki hamun..*&^*%^%*^^%*!! slalunye msti org xthn jd codriver ngn peel aku nih..huh..

9. Apakah yang berada dalam kotak fikiran anda sekarang?
perutku buncit...camne eh nk kempiskann?? (sbb baru pas mkn tuu terpiker psl ni)... sigh

10. Adakah anda merindui bekas kekasih?
perluke wujud soklan ni...?? perluke jwb soklan ni?? cam terjah melodi...soklan camni lah yg bleh meretakkan rumahtgga..huhu

11. Siapakah kenalan yang akan di"TAG"?
DUDU, MUMU, LULU,RURU@ROSE

4 comments:

  1. aaaaaa aku mmg berdebar2 nak scroll ke bawah, tp akhirnyeeeeeeeee aku nampak jugak name aku di'tag uwaaaa nangesh nangesh ;'p pangggggg!! terus kene tampa ngn ciare hik

    owh ciare kenape xletak link mrsazhan@fit, nak tgk sikap pasangan yg kamu sukeeee, aku kan xkenal sgt lagi si die hehehehehe

    ReplyDelete
  2. dudu^^sibbaek ko da lempang diri sndiri sblom aku pangg ko & lepas aku mr kuku lak panggg aku..huhu :D heeee...aku saje je xnak ckp aku tag ko..sooo kalo ko TERbace cam aku TERbace ko TAG aku...itu laa prasaan aku dulu & aku telah mjwb TAG itu smbil menangis & membasahkn bbrp kotak tisu dgn air mate ku :p

    aku da letak dah link mrsAzhan-to-be actually kat atas post tu :)

    ReplyDelete
  3. koh koh kohhhhh
    opsssss tkuar kahak!!

    hehe

    alaaa~~ 2 tag dah berutang neh
    huhuhu

    ReplyDelete
  4. mumu^^heeeee..aku saje nk wat ko menderita jwb TAG ini...hewhewhew... :P

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha