Wednesday, December 3, 2008

Balek kampung..o0o0o balek kampung

Hola all my pwens....
erm mule2 aku mls nk tulih post br dah ptg ni tp tetiba jer ade blaku sstu td...hmmm...td project manager aku tnya "u cuti bape lame?" uuu dgn bgganye aku jwb "isnin jela cuti"..tetibe aku rase mcm xpatutnyee aku cuti hanye sari (T_T#) sadisnyee..nape aku cuti hanyee sariii?patutke xpatut???jwbnye patut sbb.........cuti annual leave aku da abes...siap negative 0.5 :P hehe..nanges lg (T_T#) padan muke aku jgk sbb aku laa yg abes kan cuti aku!! xkan laa mak aku lak yg abeskn cuti aku...mesti la akuuu...uuu puk puk puk...panggggg kat diri sndiri.....;)
tp bile mngenangkan keje aku mmg byk bangat sihh...so aku merelakn diri aku utk bekerja di kala org lain bersuka ria..uuuuu.......:(
xpe walpon cuti aku hanye kejap tp aku akan gunakn ms tuk sbaik2nye dgn famili tersayg :) nti nk tgkp gambo byk2..bestnye...alaa tp xde baju cantek arr nk pkai raye aji nti! camne ehh (sambil pusing meje) hmm xpe pakai je la yg mn ade kan kan kan...lgpon bj raye pose aritu pon xabes pkai lg ;) hehe....oke lah merepek pjg lak aku ni...aku nk wat keje...arini balek lmbt kot...daa~~~

7 comments:

  1. daaaaaaa~~

    aku pon balik lambat.. pu~

    ciare, nk jeles x? bulan 12 ni, aku cuti 1hb, 6hb, dan 26hb hehehe

    dtambah ngan cuti public pada 5hb, 25hb dan 29hb ngeh ngeh ngeh

    p/s: bile kte nk tgk dd ngeluh2 balik lmbt sbb bnyk keja ekkkkkk.. xsabar nk tgu saat itu.. hahaha

    pangggg! aku kna lempang sedas.. hehe

    ReplyDelete
  2. ala silap..

    -->bulan 12 ni, aku cuti 1hb, 9hb, dan 26hb hehehe

    bukan 6hb..6hb tu sabtu dahhh hokhok

    ReplyDelete
  3. ciareeee!!!

    har har har har (gelak jahat duluh)

    aku cuti seminggu(sambil berjalan terus xpandang belakang da sambil angkat2 tangan lambai)

    ReplyDelete
  4. mumu^^weiii aku xde la jeles sgt...sbb cuti ko same jek ngn cuti aku..aku pung cuti gakk 26/12 :'D hehe mesti musti tgh menumbuk2 dinding sbb xjd wat aku jelesii :p

    ruru^^uuuhhh how dare u :p cuti smggu??ape kess.....ni nk mrh ni..aku nk report pak lah ko cuti lame beno :p

    ReplyDelete
  5. rose lupe kot nak ckp babai sambil berjalan terus xpandang belakang da sambil angkat2 tangan lambai, berjalan sebelah pestisid. puuuu

    ReplyDelete
  6. kem salam kat semua..huuuuuuuuuu

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha