Wednesday, December 24, 2008

السلام عليكم

Samat pg sume...hadusss....xde mood rasenye aku nk wat kije arinih...ari last keje la katakn....sok da cuti...hooreyyyyy \(^0^)/

Aku tau ramai yg cuti ujung taun ni...aku rasa mmg tahap kosong opis nti...dgn makcik2 cleaner pon cuti gak balek indon agaknye..weeeeheee :p Alaaaa tp terasalaaaa gaji sikit bln ni sbb mileage kurenggg sbb cuti byk..lol...hehe tp xrugi papepon...quality times wif fmly lebih bermakne okayyy (haihh sjk bile aku jd sentimental value ni :p sejak azali kot...buleh gitu?kihkih) Erm aku tersagt rindukan anak2 sedara aku tuu..sbb bile tiap kali blk kg pasti ade kemajuan dah kat dorg..almaklumlee..bdk2 sdg membesar...raye aji aritu ni kemajuan dorg~~~





^^kyra^^
dah pndai ckp "tepi cikitttt" kalo org halang laluan dia...pastu dia ckp "penatt"..hiks cumel sgt...pastu pndai posing dahh..siap mendagu lg..haihh dr sape laa agaknye dia inherit bakat posing tuu ehhh :p cehh mcm aku jekk...erm mybe dr mak sedara belah bapak dia sbb adik bapak dia model...mybe la kott :p hiks...






^^kyrin^^
dah pndai goyang2 ala2 catcibo gituuu...hahaha..korg tau x ape catcibo tuu?hah
xtau bgs..kalo tau diam2 sudahh~~hahaha....sape org perak tau le tuuu....weee :'D erm aku budget kyrin dah bleh jln dah..sbb aritu ia da stat tatih...






Hehe itu saje perkembangan anak2 sdara Ciare B...nti siap la dorg aku nk tgkp gamba byk2 sampai pengsan okaaay :'D

4 comments:

  1. cutenye anak buah ciare tuh...dedua pun chomel jer

    ermm...agaknye mmg keturunan ciare nih dianugerahkan ngan sepasang mata yg menggoda gitu... yg bulat n besar..cantiknye

    ReplyDelete
  2. ^^masviona^^heeeeee malunyee :p anak2 sdara ciare mmg mate beso2 sbb mamanye mate beso gitu..skali tebeliak lintang pukang sume larik :'D mekaseh yee...:) (blushing)

    ReplyDelete
  3. waaah, cumel bangat, aku pun rindu bangat anak buah aku nih, huk huk

    ReplyDelete
  4. ^^ruru^^heeee...aku pun rindu bangat..xpe xpe..besooookkk je lg..pastu leh main2 ngn dorg \(^_^)/

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha