Wednesday, December 31, 2008

Call for ex-UPM Bloggers

Lalalalala~~~~hikhik...
arini tetiba je aku jd makhluk Tuhan plg awal..huhu leh dpt award gitu...uuuhhh smgt nk abeskn thn 2008 la katekann ;) alamakk...aku turn to 25 nxt year!!! (which is besok okay..xseswai ckp thn dpn :p)

Berhubung dgn tajuk di atas,

Saye (Ciare B) adalah pnyokong nomo 1 kakMasvi0na tuk mengadakn satu gathering ala2 potluck gitew...

Saye ingin menyeru sume bloggers yg ex-UPM xkire batch dr mn tuk mngadakan sessi ini...alaa ni bkn utk mempuak2kan bloggers...TIDAKKK....kat sini kite cume mau merapatkn silaturrahim antara senior&junior UPM terchenta dr zmn dulu smpaiii skrg ni haaa...kalo ade bloggers yg masih di UPM lagi laaaa dialu2kan okayyy ;)

Haa yg mana kwn aku yg brade di link tepi2 nun haaa sile la bg komen2 yek..aku tau aar korg mostly da nk muntah ijo dok upm sbb amek masters situ kannn ;) tu aaaar lenkali jd cam aku..xpyh amek masterss..tp tiap ari g keje still lalu upm...hahahaha :'D

Okay utk penerangan lanjut sile kunjungi http://www.masviona.com/2008/12/nak-gathering-jugak.html

kerjasama anda sume sgt2 dihargai...muaaaahhhhssss (^_^)v

-Ciare B-

10 comments:

  1. ciare.. psstttt pssstttt nak bisik :p

    muka kak masviona tu mcm muke lect y ajar kte subjek apetah ala xingt.tp bilek die adalah bilik 1st skali dr surau fakulti. huhuhu.

    ape eh name puan itu? hehee

    p/s: kak masviona ini bukan ngumpat ni gosip2 aja hihi

    ReplyDelete
  2. ^^mumu^^hehe tu laaa mule2 aku pon rase cmtu...tp aku rs bkn laa..laen sket muke dia...sbb kakmasvi0na ni grad ms kite br masuk upm ;)

    ReplyDelete
  3. mmm.. pelanduk dua tak serupa..

    apapepon, masviona lagi cun.. kompom!!!!

    ReplyDelete
  4. so camna.. ada yg bran tak nak join gath ex-upm ni..

    ReplyDelete
  5. ^^prebetsabu^^erm bloggers ex-upm ramai kat sini..cumenye dorg x online lg tuu..hikhik...;)

    ReplyDelete
  6. uhuksss!!!
    padan ler ahkak masviona ko nih terbatuk2...ghopernye ada org ngumpat ye...ahaksss

    iye ker sama????ooohhh...itu pelanduk yg hampir serupa kot...heheh

    jom gathering jom...:)

    ReplyDelete
  7. ^^Masvi0na^^alaa mn de ngumpat :p kehkeh..

    ni tgh dok apekatesurvey ni..kalo ramai yg nk join gatherg kite wat lahh..kalo cikit xyah lee..hiks

    ReplyDelete
  8. hahahaha
    kak masviona tbatuk2 eh :'D

    bile nye nak gather2 itu? :D
    kat mane nk buat? bukit expo kah? :D

    ReplyDelete
  9. ^^mumu^^dlm blog kakMasVi0na ade dinyatakan sume plan dia..tarikh xde lg..sbb nk tinguk smbutan dulu..kalo mgalakkn br la ON :)

    ReplyDelete
  10. a'a date venue sume takde lagi..

    now dlm proses nak kumpul ajk.. once dah ada ajk, baru massive publisiti..

    sapa nak join peringkat awal, leh register kat masviona.com

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha