Wednesday, December 17, 2008

Claire Bennet in HEROES! :'D

Hola ols....erm selain cite gossip gurl..aku suke bangatttt nengok cite Heroes season 1 & 2...aku xpasti yg 3 dah kuar ke blom sbb aku bkn ade astro pon...huuu~~~ (T_T) kalo yg donlod pon slalunye atas belas ihsan teman2 ku :p tp stakat ape yg aku tgk dlm season 1 & 2...cite ni mmg meletops...bg aku gossip girl ngn heroes sama best...dua2 cite ni aku sukeee sgt...wlpon dr genre yg belainan tp keBESTan nye same best bg aku....!!! uuuhhhh i like (^^)v

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Dlm cite mmg ade pelbagai power yg best bangat.....tp aku plg suke power Claire sbb "She can heals" hehe....dah lee comei bangat...walopon kekadang wataknye agak mengikut prasaan & melulu, tp tu adalah sifat normal bg seorg remaja yg sdg mmbsar..tambahan plak dia ni kuat memprotes sstu perkara kalo dia xpuas hati...yg plg penting dia berani! :'D mangaaaihh..konfem la dia berani..kalo aku jd dia pon aku sggup berenang dr kutub utara smpai kutub selatan....yelahh...dia kan bleh meyembuhkan diri sndiri...patutnye leh wat adegan claire masuk world's book of record masa dia record video yg tejun dr bgnn tggi smpai patah tengkok n then tulang rusuk dia kuar tuu pastu dia masukkan balek tulang rusuk dia..siap ade bunyi..hehe....tuu episode 1 season 1....syok gilerr babe :'D

Lg 1 aku suke kuasa lelaki (yg kononnye plg jht dlm cite tu tp ade lg org len lg jahat) x glemer sgt..sbb watak dia kuar bape kali jer...aku xingt ape nama watak dia...yg pntg kuasa dia bleh mghidupkan org yg mati..huhu..konfem laa x logik & tahyul...tp aku suke tgk je..xde plak aku g test idup kan kucing mati kat tgh jln...lol :'D

hehe oke laa tu jer aku merepek...actually dah rasa lega sbb da abes dah training..assessment kat user pas training pon memberangsangkn..mostly bg aku markah penuh :> uuhh~~tersipu :p ehh ape aku mlalut ni...nape eh aku bleh cite psl si hayden (claire) ni??owhhhh~~sbb ade article psl dia..klik di sini

6 comments:

  1. hohoho...best kan kalo de kuase cam die..rasenye season 3 dah kuar kot..ke da tgk ek..xhengat..ngah tg yg seterusnye...cari source..ngeee...

    ReplyDelete
  2. ^^myheart^^uuuu xsabonyee nk tgk season 3...uuu~~~ssh banget siii nk cari resos :p erm tp cam seriau gak nk tgk sbb si Sylar tuu da dpt balek kuase dia :'( sob3

    ReplyDelete
  3. yup... kiter la haizi yg tak femes dan ntahapa2ntah tue.. huhhuhuh... :) axtive bloggers?? xlaaa..biasa2 jerkk

    ReplyDelete
  4. ^^haizi^^aktif la tuuu...sbb slalu update :p ehh sjk bile tuka trademark?bkn haizi wachaaaa kee? :'D mlm ni ngeteh kat TEJA...jom jom ;)

    ReplyDelete
  5. wooo, aku suke heroes, ko da donlod season 3 nak pinjam ekk

    ReplyDelete
  6. ^^rose^^ alaaa ruru..ade xde lg heroes season 3 sob3...nti da ade sumber aku gtau eh ;)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha