Thursday, December 18, 2008

Esok jumaat ^^

Waaahh bahagianyeee..besok jumaat sudaaa~~~xsbr nk cuti sabtu ahad..aku nk tido mkn je..aku xnak g jln2..aku nk hibernate d umah..muehehe :p owh lupe pulak aku ade jemputan kawen yg perlu dihadiri...tp xtau lg nk g umah laki ke pempuan....kalo uma pempuan sabtu kat putrajaya, kalo laki (neo) kat ampang ari ahad...erm yg mn satu sihhh..tgk la memana nti..kalo g dedua pon xpew kannnn? :'D hewhew...pangggg!!! kate nk diet....ni ingt makannnn jek..hish :p alaaaaaa....aku kene keje laaaaa sabtu besokk....uuuu punah hrpn kuuuu utk tido spnjg ari..whuaaaaaa (T_T)

Erm mmg sonok besok jumaat..rehat pun lame..leh laaa ronggeng2 ms rehat..uhhhh~~~tp wallet aku makin nipisss...poket pon kempiss...tp camne aku bleh bambam ehh? :p pelik bin ajaib..i wonder why :p

Walopon keseronokan ari jumaat sudah tibe tp aku rase xde mood trus sbb ade meeting plakkk pg besok...(sigh)..borink laaa....dah le ade VP X****e dtg besok....huuuu~~ mesti aku akn jadi target utama serangan bertalu2 dorg besok...uuuu~~yelahh...aku rase rekod aku laaa yg plg buruk dlm projek ni....walopon 3 dr sistem jagaan aku dah live tp aku ade lg 2 sistem yg under development phase dan mempunyaiiiii bykkk sgt3 mslh yg bertalu2...mcm2 laa mslh toksah nk list kat sini lah...jenuh la smpai besok pon xabes kalo aku list kan :'(

Ya Allah, bglah aku kekuatan utk meneruskan pekerjaan aku ni...aku takot aku akn rase giveup & akn menhntar notis 24jam plak ni...tensen sihhh...sbb keje aku cam neverending...pas satu, satu lg mslh..setle 1 sistem, sistem lg 1 lak wat hal...hard disk pon ade partition..otak aku nihhh???camne aku nk wat partition??mmg mangkuk ayun pd diri sndiri sbb aku sndiri yg pilih bdg keje ni...xpe lah...look at the bright side --> aku makin yakin pd diri sndiri..Ya! aku smakin yakin...yakin mghadapi sume mslh smbil berkata dlm hati sume maslh pasti ade penyelesaiannye :)

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha