Tuesday, December 16, 2008

Musim Kawen


Perhatian kwn2....ni bkn cincin saye ye...ni adalah copy&paste dr gugel...uuuu~~ni bkn cincin risik, tunang @ kawen...uuu..sndiri beli lg laaa tidakKK :p

Hola ols :)
Erm saje jeee kan nk wat entry psl kawen ni..hikhik..bkn ape...musim cuti skolah ni dah lumrahnye menjadi musim kawen....kekadang 1 ari smpai 4 umah kena g..kalo sorg kwn tadika, sorg lg kwn skolah, pastu kwn U, kwn sekerja...hadoihh...jenuh nk memenuhi sume undangan...bak kata mak kite..."kamu kena pegi kenduri org, nanti mase kenduri kamu xde sape nk dtg"..ngeeee mak ni saje thauuuu wat ayat2 mengugut ni..ahaha...tp aku rase dlm adik bradik aku, aku laaa yg plg suke membontot mak aku mase g kenduri kawen kt kg aku tuu..hikhik...bongsu la katekan..:p tp yg plg membencikan bile kat kenduri kawen msti org ckp "uihh dah beso ye anak kamu" dush dush dush...aku phm mksd dorg...dorg bkn ckp psl umur aku..tp psl saiz aku yg overbambam ni kannn :'(
Owh...smbg blk psl kenduri kawen..haaa ujung mggu ni pon aku ade satu undangan kawen...savoc members :) mujur laaa dia wat kat dewan presint 9...aku g jln kaki je laa kekdahnyee..muehehehe :p (xde maknenye aku nk g jln kaki huahuahua)..next week lakk ex-classmate aku ms kat U kawen...cik zahanum..emm xpasti dia ade blog ke x...sbb mmber2 U aku ni suke jemput melalui yahoogroups jer :) anumm...taniah in advanced tuk ko...msti ko tgh busykann wat persiapan....sori yer xdpt dtg..aku ade kat kmpg mase tuu >:) hikhik
Pastu ade lg bbrp org kwn gak yg kawen pas krismas tuu...sori yee kwn2...patik x dpt dtg..ampunn.....
Bln Jan taun dpn pon aku dah dibooked dlm 2 majlis pkahwinan....wahwah...kwn2 baik aku ni...kawen pon berturut mggu...insyaAllah..aku free mase tu...nti aku akan dtg....

P/s: pd kwn2 yg dah melangsungkan perkahwinan pd musim cuti skolah ni, TAHNIAH :) moga bahagia ke anak cucu & ke akhir hayat. Pd kwn2 yg saye xsmpat dtg, maaf ye...aku pasti aku ada alasan kukuh napa aku xdpt dtg.uuuu.....ampunin guee....

Ok tu jeee repekan aku tghr ni...ehh ptg ni...

daaaaaa~~~~

ciare XOXO :'D

7 comments:

  1. ciare kat kampung mase zahanum kawen? ;p

    hew hew

    ReplyDelete
  2. ^^dudu^^ yee cik dudu..saye di kampung mase tuu...uhuk uhuk..tebatoks lak :p

    ReplyDelete
  3. ^^mumu^^ mengapa dikau pon terbatoks?? :P ngeeeee :'D

    ReplyDelete
  4. uhuk uhuk, nak batuk gak la, even xtau pape, haha, dasar kepochii

    ReplyDelete
  5. yg januari tu sambung plak laa buat minggu ketiga... pastu carik sorang lagi member utk cukupkan 4 minggu...
    full one month kawen tuh... hehehe..

    ReplyDelete
  6. ^^rose^^alahai...ngape sume org tbatoks ni...mn ade pape wei....gossip girl laa katakn :P

    ^^2ka^^alaaa nape xtgglkn link blog...ni sape eh :p erm xpon 2ka jela kawen bln 1 nti...leh sume bloggers serbu (^_*)v

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha