Tuesday, December 23, 2008

Perjalanan g keje~~lalala...

Salam pg sumee :'D

Erm arini pejalanan aku g keje sgt borink okayy....BORING bangat siii..td aku lalu highwat KL-ptjy (MAJU EXPRESSWAY) br td aku pasan rupenye highway tu ade name...hiks...Okelahh dipendekkan cite aku bosan sgt bwk kete sorg2 cam org xde khdupan tiap ari n mngambil ms lebih kurng tolak tambah 1 jam minimum tuk satu hala..means kalo balek pon sejam gak which is usually more than 1 hour kan...kalo aku balek kul 8.30 ke bwh alamatnye mmg 1 jam lebih..tp kalo blk 8.30 mlm dan ke atas, jem nye suda kurang..kalo rempit2 sket 30 menet da smpi ptjaya gitew...ohoho..gile rempits...:p

Jd, aku rase aku telah membazirkan hidup aku minimum 2 jam sehari di atas jln raye yg keras lg bahaye tuuu..tmbahan pule aku penah tlibat dgn kjdian itam bbrp bulan lalu...jd spatutnye aku xpatut bwk kete skg ni..I should have a driver...hahaha :'D itu la point aku sbona ehh..

Bestnye kalo ade driver kann....pegi berhanto balek diambik..wahhh...bolehkahh??:p kalo keje ari sabtu ahad bleh laaa sbb ade driver nk volunteer nak anta kann....cewahhhh sesekali ngadesss syok jgkk lalalalala~~~

Okey lee itu saje kesah seorg blogger yg xde driver...

p/s: sile anta resume yeek kalo nk jd driver ciare B...hoho..Cop!! dah lame ehh xtepek muke aku kat sini..aku rindu aar nk letak muke aku....hahahahhaha :'D ni diserang meroyan ke hape niiiiihh?sepak kangggggg!!!! :p



Nah amek..agak2 bleh x msuk ptndingan mate beso??? ^_^

atau pon idung beso :'0

atauponn...ptndingan jerawat??kahkahkah....--> smbil guling2 :p


daaaa~~~~~

5 comments:

  1. hahaha
    pangggggg! nak driver2 plak eh hehe
    tp besh kan kalo ade driver.. kalo aku ade driver, aku suh die anta smp tangga ofis neh :p

    ReplyDelete
  2. hehehe...driver bebayar banyak jek..nak ke?..;P

    ReplyDelete
  3. ^^mumu^^pangggg kat ko jgk mumu....amboi siap nk anto ke tgga bagaiiii :p ape kata ko suh dia anta ko dgn cara dukung ko kuar dr kete pastu trus dukung ko smpai kusi ko kat opis...ade beran? ^^ kihkih

    ^^fit^^aleee berbyr kahh??kalo yg pree of caj xde ehh?heee..yg wat amal jariah keee :p lol

    ReplyDelete
  4. bleh²...akak suke tgk mata ciare...bulat n cantik

    ReplyDelete
  5. ^^masViona^^haihhh...kembang smgkuk trus kak viona puji kite...uuuuu~~~ (wat tarian sincan :p) ngehngehngeh :'D

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha