Wednesday, December 3, 2008

Registered Member =)

Salam..pagi sume...
actually aku berada di pusat servis proton skg ni...ade wireless sooo ape lg....terjahhh~~~ hikhik :p
arini aku telah melekatkn sticker yg patutnye aku dah lekat 3 bln yg lepas..tp oleh kerana baby ku masuk ICU so tpakse arr delay 3 bulan..hukhuk...so pg td dgn bgganye aku dah lekatkn sticker Savvy Owner's Club sticker yakni khas tuk registered member je :) wohoo i'm so damn hepi :) erm so pasni bleh arr join ape2 aktiviti ngn penuh bsmgt..hihi..mnurut abg wan (president savvy owner's club) maybe akan ade sticker besoo yg leh tampal kat cemin depan...hehe...siap laa..mcm2 aku nk tampal nti...erm bestnyee kalo byk duit..mcm2 aku nk wat kat baby aku tuu..dah letak tinted balek sbb dah gnti cemin baru..sgt pns terik kalo drive tghr...huhu...tuka sport rim bg gns sket...nk wat lampu itam...nk wat airbrushh,,,fuhhhh..meletop siot :'D hehe...erm k lah aku nk blah dah ni...kete nk siap dah kot..babaiiii :)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

5 comments:

  1. meletopsssss siutt :D

    ciare, ape yg aku leh wat kat kekasih silver ku itu untuk kasik meletups gak ek heheh, klu keta aku xsuke kasik kiut2 kan sgt, nak meletop gak ;p hihihihi

    ReplyDelete
  2. dudu^^cam xcaye jek dd xmau baby die kasik kiut...aku bygkn ko da cat kete ko wane pink kui :p alaa kalo kete ko lg la leh wat mcm2...aku rs cam byk je kelisa yg modified kt atas jln tuu..ko tiru arr dorg tp wat laen sket kasik meletops :p

    ReplyDelete
  3. hehe
    aku plak syg sungguh nk kasi letops2
    sbb mcm ade plan jek nk tuka keta dlm mase tdekat ni

    huwah cam bnyk duit jek
    kui~

    ReplyDelete
  4. mumu^^wahhh mumu ade perancangan nk tuka kete??uuu ni musti nak tuka kete beso ni...:p alaa dr bli kete br bek ko nek plamin anganmu dulu (^___^)

    ReplyDelete
  5. muni nak beli keta apaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


    tulaa ciare, aku slalu gak tgk kelisa kat jn raya pastuh aku ckp "nak wat camtu!!" "nak wat camni!!" tp aku xtau kene gune term apee ;p

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha