Thursday, December 18, 2008

UTT..ngeteh ^^ serammmm???

Hmm..setelah sekian lamanye xde aktiviti savoc akhirnye mlm td aku join jgk aktiviti ngeteh (minum teh :p) @ UTT (unofficial teh tarik..ngehee)....alaa gathered kat foodcourt presint 9 jer..borak2 sbb da lama xjumpe..mggu lepas dorg mmg ade wat fundrive ke JB..tp aku ade halangan2 yg menyebabkn aku xdpt join..uuu...lgpon ujung2 thn ni out of budget..lain laaa org gomen yg jd ORG KAYA BARU arini (T_T) dush dush dush kat sape2 yg bkenaan :p

Owh berblk pd cite aku psl ngeteh td...haaa mlm td mmg mcm2 topik gossip girl kitorg gossipkan :p tp yg plgggggg mnggalkan kesan di lubuk hati n otak aku ni cite kakshima ttg "KISAH SERAM" dia..uuuu..menci menci...akibatnyeee aku tlh rase seram2 sejook je ms nk blk umah mlm td..sibbaek br kul11 ms aku blk...sorg lak tuuu..uuuu dush dush dush..lepas geram kat dinding sblh aku :p alamak hrp2 la kakshima xbace entry aku..lariiiiiii \(^_^)/ ngehngehngeh....

Alaaa lupe nk capture gambo mlm td...aku lately da rs seram nk tgkp2 gambo nih..huhu...rs cam takot2 nk tgkap gambo since masuk paper yg bdk tu tgkp gmbo then ade "entiti" kat sblh dia..huuuuuu (T_T) nangis lagik...

Haaaaaa aku jgk nk dush dush dush kat TV3 MHI sbb dia siarkan kisah seram pg td...!!!! rase nk terajangggg jek....dah le pg td sume hosmet aku dah kuar g keje...aku bukak TV ksygn aku tuu...pastu bleh plakkkk tetiba kuar lagu "kuseruuuu" then ade topik psl "serammm"....eeeee meng-ong btol....thp cipanzi...dorg ni (pihak stesen TV;p) xkesian kee kat makhluk Tuhan plg tak seksi cam aku sbb ketakutan ngn benda2 seram ni...*^**#*%!!!! dah leee mlm ni bdk2 kat umah aku ske sgt tgk cite antu kat tv3 tuu...haihhh...ade yg aku jual TV tu kangg....uuuuuu beta sgt murkaaaaa!!!

Heee oke tu je aku nk mrepek pd ni :p daaaa~daaaa~~~

8 comments:

  1. ceta seram psl ape?
    ceta la~~ ceta laa

    i loikeee ceta seram hehe

    ReplyDelete
  2. hoh, seb baik ktorang 1 umah xsuke tengok cite an2, kadang nak tengok pun masing2 sembunyi belakang bantal, kah kah

    ReplyDelete
  3. ^^mumu^^aku xsukeee cite seramm thats y aku xmo cite...nti aku terbyg2...alaa kakak tu 'nmpk' je kat tepi jln ontheway g cameron highland..tp ms dia cite tuu aku pekakkn tlinge aku then ingt kt pkara lain..aku xtau sgt camne ceta nye :p

    ^^rose^^ruruu...same laaa aku pon takot..tp kalo org psg aku rase nk tgk...tp bile da tgk, mlmnye mule la aku ssh nk tido..mata kang tebeliakkk je sampei 2-3pg...haihhhhh (T_T)

    ReplyDelete
  4. hai ciare, eh ape kat sebelah kanan ko tu?? ;p

    ReplyDelete
  5. ^^dudu^^panggggg!!!hihi pang manje je tuu :p wuaaaaaaaa (T_T) how dare u mnakotkn aku..dah leee tempat aku ni agak creepy..hukhuk...xpe ciaaareee btahannnnn \(^o^)/

    ReplyDelete
  6. ^^myheart^^ade ade...ni email saye... norhamsiah.baharuddin@gmail.com ;)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha