Wednesday, December 17, 2008

yesss!!! at last aku ade my own header ;)

hola sume....gudmoninggg...heheheee...arini aku menyengih2 tgk header baru aku...bkn ape..mmg dr dulu lg aku nk wat tp xde mase, xde idea, xde gamba yg seswai nk wat..hukhuk...tp smlm aku bnekad utk menglaunchkn header br aku scpt mgkin....lalalala~~and then....taraaaaa :'D....hhehe walopon xseberapa tp oke la utk novice kan...aku pon xde idea sgt nk wat camne yg lawa2...soo average sudaaa~~~ ;) erm lepas ni aku akn mengupgradekn lg skill membuat header aku ni bg gempakz sket..hik..oke la tu je...aku tgh tggu nk bg training ni...wahwahhh...arini aku jd training trainer tuk system tuuutt.....P&C :'D oke da~daaaaaa~~~~muahxx

6 comments:

  1. ciare..ko jadik training ke jadik trainer? :p

    fuh kaler hijau tuuuu~~
    tp kalo bekground kaler putih lagi nmpk kemas :p

    tuka la bekgroung putih hee

    ReplyDelete
  2. ^^mumu^^ heeee...aku menjadi seorg trainer dlm 1 training session..wahihihi:'D ni tgh rehat minum pg ni...hadoih....masuk angin dah perot aku :P tuka bekground puteh??erm kalo tuka bekground kena tuka ke sume gadget2 ehh?aku mls laa nk tuka2 gadget dahhh :'0~~~

    ReplyDelete
  3. xyah... gadget x terlibat pon.. hehe

    aku penah 3 hari bturut2 jadik trainer..penat woh ari2 ckp benda y sama huhu

    ReplyDelete
  4. ^^mumu^^ konfem ke muni??ish xsabo nk tuka wane puteh ni..aku pon ade verangan nk tuka puteh tauuuu :p cop! kalo nk tuka puteh tu kena tuka template ke @ edit HTML kat background kaler? :'D hehehe naifnyee aku ni :>

    ReplyDelete
  5. wah, da ade header baru, tahniah2(cam baru dapat anak je kan;p)

    ReplyDelete
  6. ^^rose^^ ruru..mekasih :> nti aku akan mengkomplikatedkan lg header aku...biar huru hara sket :P

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha