Tuesday, April 29, 2008

Tentang Ciare ^__-

nama pemes saya ciare. nama betul saya? sila lah lawati facebook saya. haa itu lah nama sebenar :) saya telah bertukar status cik kepada puan pada 30 Mei 2009. kami bernikah pada hari itu. Dan hari persandingan jatuh pada 31 Mei 2009. Manakala majlis sambut menantu di Terengganu adalah pada 6 Jun 2009. Ia saya sudah menjadi menantu kepada org Ajil, Terengganu :) Oh lupa, tempat asal saya adalah Perak. Ada kampung kecik bernama Kg Dusun Hilir, Parit. Tapi, bila org tanya saya asal mana, saya akan jawab asal Bota sbb rumah saya lebih dekat dgn pekan Bota berbanding Parit ;p Sekarang duduk mana? biar lah rahsia. cukup lah saya bgtahu saya berada dalam peta negeri Selangor. hehe

Haaa ini adalah gambar yg dipetik dari album hari bahagia saya :) cantekkan baju pink saya pakai tu?? i heart it soooo much!! :D nama suami saya? erm panggil saya dia MK. gelaran MK ni memang spesel utk terbitan ciare.blogspot.com SAHAJA. kat luar kalo ko panggil dia MK konfem dia tak toleh. wakakaka ;p


Alhamdulillah, saya disahkan pregnant oleh alat UPT ni pada 20/3/2010. Setelah hampir 10 bulan kawen, akhirnya Allah menjawab doa permintaan kami. ZURIAT :)

Sepanjang fasa kehamilan semuanya indah2 belaka. Rasa macam puteri raja. semua permintaan insyaAllah akan jadi kenyataan. Tapi jangan lupa buat muka kesian. Hehe ;)

Pada tanggal 16/11/2010, lahirlah si kecik yang telah dikendong selama 9 bulan. Muhammad Khair Rayyan nama istimewa untuk bayi saya. Saya sayaaaaangggg sangat2 anak saya ni. Mama loves you Rayyan ^__^

 Beberapa minit selepas dilahirkan. Suaranya nyaring bangat. hehe. Thank you Allah.

 His second day in this world. Dalam perjalanan pulang ke rumah dari hospital. Oh indahnya. Thank you Allah.

Dua lelaki kesayangan saya. I never fail to love them in every second of my life. Thank you Allah kerana meminjamkan mereka kpd saya di dunia ini. Moga saya kekal bersama mereka di Akhirat kelak. Aminnnn.

Okay itu saja kot. kalo nak tau lg pasal puan ciare (saya lah tu) rajen2 lah baca belog ini. insyaAllah mcm2 anda akan tahu pasal saya. nak tegur hye2 dalam blog ke, komen2 ke silakaaan. saya mmg mudah mesra alam. hehe :)

nakbgtaujugak: err yg ini bukan tag ke ape, ni cuma special entry utk menu About Me dlm blog ini ^__^

Love; Ciare =)

Saturday, April 12, 2008

anime.....(^o^)

assalamualaikum everybody...nothing much to say..just wanna drop by and share this pics with u all (",)v

ichigo with his zanpakoutoh

ichigo with lil puffy hihi

love this pic =)

ichigo with rukia....love

sweet inoue :p

Monday, April 7, 2008

anak2 sedara ku =)




assalamualaikum...erm i am so not into the editing pictures. but..at least i try =)
ni anak2 sedara ku..kay-een and kay-ra :) susah tul nk tgkp gambo si kyra ni...huhu

muakss (^^,#)
© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha