Wednesday, May 21, 2008

Eight Random Facts/Habits about Yourself..TAG jgn tak TAG :D

The Rules :
1. Each blogger must post these rules first.
2. Each blogger starts with eight random facts/habits about themselves.
3. Bloggers that are tagged need to write on their own blog about their eight things and post these rules.
At the end of your blog, you need to choose eight people to get tagged and list their names.
4. Don't forget to leave them a comment telling them they've been tagged, and to read your blog.

#1. Basically, aku seorg yg sgt laah byk ckp mcm bertih jagung di kalangan org yg dikenali rapat. aku jgk sukeee sgt kaco seseorg tuuu..lg org tuu busy lagiii aku suke kaco...aku cubit2 kee...buat2 bising kat tlingan dia haha..thats annoying rite? ;)
#2. Suke gigit kuku...kt umah pngetip kuku hnya tuk kaki jer..kuku tgn mmg aku gigit smpai pendekkk dan berdarah pon xpe..puas ati aku :D erm org kata gigit kuku ni habit org yg mmpyai tnda2 awal utk sakit mental..huhu..pls tell me that is a LIE..soo oleh kerana tabiat yg ini aku akan sorok jari jemari aku yg tembam ni dr penglihatan org ramai..spy org tuu x terkezutt tgk kuku aku
#3. fact=my father died when i was 5 yr old. Cause of death:hepatitis B. xramai yg tau psl ni. aku cume xnak org kesian pd aku..sbb aku ok jer...:)
#4. suke main pndok2 ngn main kawen2 ms kecik...aku xmain barbi doll,polis centri, galah pnjg ni hihi
#5. aku anggap semua org yg xde jerawat adalah cantik. aku ade jrwt soo aku xcntik =(
#6. seorg yg pnakot. tp bile tgk cite antu@yg seram2 aku lebih berani dr org yg berani...
#7. xsuke ngn driver yg xsuke di HON. pelik betul la...sbb pd aku HON tuu adalah utk kslmtn n pencegahan exciden. tp rmai yg sngka HON tuu mcm sgt laa kuang ajaaaa tahap cipan.. bodoh laa org2 cmni...bengonggggg......dah le bwk keta cam sialllllll...f**k
#8. suke shoping...;)

org2 yg di TAG oleh aku: sape2 jelah...kalo korg nk amek je laa..huhu

Tuesday, May 6, 2008

Jalan2 =)

Erm...ni gamba2 yg aku sempat snap masa jalan2...nii gamba yg ramai awex niii housemates kuuu..sumenye giler2 cam "monyet"...perkataan monyet ni x elok sbnrnye...tp dek kirana dorg ni skeee sgt sebut monyet monyet monyet~~~ smpai aku termimpi sang monyet baru2 ini..hew hew hew...ok let me introduce them..irashai maseee....huhu


Yg sedang memegang perot sepewtii pregnant 3 bln itu adalah zura a.k.a lisa a.k.a cucu opah :D
pastuu yang memakai itam di malam ari itu adalah abby a.k.a awak pahang yg mcm jepung huahuahua...pastu yg kecil molek bertudg munge2 ituu adalah wani...iaitu seorg insan yg suke makan..mkn byk mn xde effect lgsung..jelesnyeee....pastu gadis ayu berbaju oren ituuu adalah kakak kami sume..kak mas mona =)..iaitu org yg plg suke wat sambal malas ngn kek batik :D

Dr kiri : abby, lisa :p, wani, kak masss


ini plak adalah gambar lantai alamanda..hihik :p


yg ni plakk adalah roller coster kat cosmo world TS yg aku tgkap dr food court tgkt 10...seramm tgk roller coster ni..xkan ku jejak kaki ke atas itu smpai bebile..huuu

Last but not least..its me =)

i loveee sushi (^_^)v

assalamualaikum...
erm da lama rasenye x anta post baru...bkn malas tp xde topik2 menarik tertarik the bom nk tulih huhu....ok ni saje nk letak gamba2 sushi yg telah masuk ke perutku baru2 ini ;)

Red = RM 5

Beige = RM 3


Beige = RM 3

Purple = RM 6


huaaa....veryyy delicious :)

nnti nk bukak kedai sushi laaa :D
© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha