Thursday, October 30, 2008

The best healt product for you =)

Assalamualaikum semua...

saya sekadar mahu berkongsi pengalaman dr seorg kwn saya....tak mahu baca pon xpe...tp kalau anda rasa anda ade mslh berat badan yg serius, anda boleh mencuba produk ini..produk ini dijamin dpt mngurangkan berat anda secara sihat sbb diperbuat dr bhn2 semula jadi....saye pon mcm nk cube je...almaklumlaaa lepas raya ni asik pegi openhouse je :p .. tp nk tggu next pay salary laah :D...kalau anda nk tau...sile klik di sini =)

Wednesday, October 29, 2008

Why am i still at workplace??

Ughhhh...
I dont know how..i dont know why...but now...i'm still at my workplace...seating infront of my laptop..still wearing the clothes that i'm wearing since 730am this morning....geezzz..dont imagine how its smell ;p

erm I always have a bad thought in my mind....feels like i want to resign with 24 hours notice..lol..but that would never happen to me. Becoz I still like my job. I like what I'm doing right now.. eventhough i'm tired...

ok thats all for now..

good nite everyone =)

High School Musical 3 : Senior Year

Alkisahnyeee aritu aku tgk crite ni kt wyg...Pd mulenye mmg tersangat excited nk tgk sbb dah tgk 1 & 2 so msti la nk tgk yg 3....
Part 1 = masih tersengih2 sbb sronok tgk dorg main basketball smbil nyanyi
.
.
.
Part 2 = wahh syoknyee tgk heroin & heroin bercintee
.
.
.
Part 3 = ehh ni dah lagu yg ke brape ek? (br tersedar yg hampir sume dialog pon dilagukan)
.
.
.
Part 4 = tgk tanpa ade perasaan...smbil mnyumbat popcorn dlm molot...
.
.
.
Part 5 = yeahhh abes pon...sbb da penin dgr byk lagu..aku bebasss :D

Sekian saje....

kesimpulannye crite ni kiut berwarna warni especially pink :v dan dipenuhi dgn lagu2 yg xpasti ade brape jumlah kesemuanye hee

ok daaa~~enjoy watching (kalo nk tgk laa)

bintang : *** dari *****


Tuesday, October 28, 2008

farewell for ami*rul (T_T)~

Salam...hye all readers...
erm berkenaan tajuk yg di atas actually bkn lah terjadi recently, tp dah basi dahh...saje je nk ltk...org yg diraikan perpisahan nye adalah encik ami*rul fala*nee...
titibe aku rs nk posting psl mamat ni bkn lah sbb aku jatuh cinta pd dia..owhh tidak skali...tp aku rs geram sbb dia blah dr kompeni aku...uuu~~~geram...dan sejak dia blah..keje aku ngn dina bertambah double triple...dah mmbuatkan aku ala2 migrain slalu... (T_T)
dan...aku nk letak gambo dia kt bwh ni..kalo korg terserempak dia kat tgh jln ke tepi jln ke tepi bukit ke tlg smpaikan krim SALAAAM pd dia yee..huhu...sob3

the most funny & cruel video i've ever seen :p

enjoy watching =)

video

Saturday, October 25, 2008

kemalangan =(

Good day all....hmm pada sesiapa yg xtau aku tlh eksiden ms mggu pertama puasa aritu so bleh laa menatap post kali ini..huhu

kwn2 sume...aku eksiden di air puteh, 30 minit dr bndar kemaman....

erm no word can describe the accident..so tgk je laa gamba ni..yek

erm basically ni lah keadaan kereta tuu pas kejadian...tp alhamdulillah..kami semua slmt..

aku cume cedera ringan jee..calar2 je...yg ni lebam di penumbuk kanan

yg ni plak kat bhgn sisi/tepi kaki kiri...luka dlm tuuu...uu saket

tapak tgn kiri

taraaaa...ni perkembangan terkini keta aku...skg ni...dlm proses nk cat...i'm so happy... =)

dulu....sekarang.....

salam sumee...
waa da lama rasa nye xpost blog yg pnjg2 sket...mana x nye..sgt sibuk ngn kerje :(
erm msti org ingt aku ni workaholic terlampau n suke ngn kehidupan aku ni...tp.....
ya Allah...hanya aku yg tau ape prasaan aku waktu ni...mari kite ingt sume ms lampau

jeng jeng jeng.............................................

dulu....aku seorg yg sgt tidak sukeeeee wat kerja2 yg menyusahkan cmni...

dulu.....bole dikatakan TAK suke homework programming copy dr org especially dr sensei @ geng2 lain...:p

dulu.....aku dpt tido at least 10jam sari...mcm baby..lol

dulu.....aku bleh hangout with frens xkisah bile...even if someone want to meet me without telling me 1st..sume buleh

dulu.....aku tgk wyg at least 2x sbulan

dulu.....aku tau rancangan2 yg disiarkn dlm tv & sentiasa update dgn crite2 bsiri

dulu....aku slalu tau gossip2 tkini psl dunia hiburan :p

dulu.....erm ade byk lg...tp xpelah...ckup la byk ni.......

sekarang....aku menjadi seorg yg sentiasa terpaksa wat keje2 yg susah even bnda tu not in my scope of works

sekarang.....bole dikatakan telah agak maju dlm bidang programming (uweekkk :p) tp 2 xpntg sbb good changes....the prob is skg ni dorg ni suke2 nye suh aku setle kan error yg tahap *^%^%&^*&^ sbb dorg ingt aku terror sgt..padahal bnda tuu sgt ssh & mmbuang ms aku sbb aku byk lg keje laen...ugghhhh!!!

sekarang.....aku dpt tido 6 jam jer sehari... (T_T)

sekarang.....aku da xbleh nk hangout ngn frens sbb aku sgt bz...keje on weekends lak tuu..pastu tiap ari blk kul 10...pastu kalo aku ade janji nk kuar ngn frens pon kdg2 janji tpaksa dicancelkan (aku plg kecewa ms nk pegi perak tgk ja kawen)....pastu kalo nk jumpe aku kena gtau at least 1 week in advance..huhuhu

sekarang.....aku da lama x tgk wyg =(

sekarang.....aku xtau ape crite tbaru kat tv....sian tauuu

sekarang....aku xtau ape gossip terbaru psl dunia hiburan....

sooooo...pendek kata ni lah perbezaan idup aku yg dulu ngn sekrang......jadi....aku nk amek kesempatan ni kalo aku ade melukakan hati sesiapa especially putri 7 sbb aku rs aku da byk kali tpaksa batalkan perjumpaan aku ngn dorg last menet...sorry girls...i love u all =)

Thursday, October 23, 2008

Contact Me

Salam dear all my friends,

Do contact me for any questions, opinions or even just to say HI :)

email (1): narapidana84@yahoo.com
email (2): norhamsiah.baharuddin@gmail.com


Thanks :)

Monday, October 20, 2008

~(o^_^o)~


have a very nice day :P

Wednesday, October 8, 2008

Aidilfitri 2008....

Salam semua......

seperti yg kujangka...aidilfitri thn ni tak semeriah ms kicik2 dulu.....
skrg ni byk yg tggl dlm kenangan....cthnye...mulai aidilfitri 2008 aku dah xde kampung di bote...
cume tggl dlm kenangan jer...pasni da xde kampung halaman :~l uhuk uhuk.....

oleh sbb itew mmg xde mood dah nk tgkp2 gambo ms beraya....ade tgkp gambo org len jer...
huhu...

ni laaa budak bnama kayya mucuk....owh nmpk lutut ku..ahaks

ciannn k-in demamm...

mmmm manissnye snyumanmu =)

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha