Friday, January 23, 2009

Akibat pakai kasut tumit tggi ;n

yo! wassup ;) erk entry ni xpenting pon. xyah bace pon xpew. hakhak. sbb aku saje nk showoff selipar kelab mlm aku ni. haha. nk tau nape aku pggil ni selipar kelab mlm???? hahh korg tgk then pikir la sndiri gamba di bwh ;n huhu penah ke korg tgk org g opis klien **government plak tuh** pkai selipar cenggini?? hakhak.

santek kannnn :'D erkk...sile abaikan kaki aku yg teettt tuh. haha. harus pegi pedicure ni. dah cam kaki bigfoot aku nengok. ahh comot. but who cares?? sape suh ko tgk. haha!

Kalo andai kata aku terjumpe Dato' & menteri yg dato' hishamudin tuh jenuh aku kena samang sbb langgo rules of clothing **ade ke rules ni?** kat sini. padahal dlm offer letter aku keje pon ade dinyatakan etika pakaian mesti mgikuti etika pakaian tmpat klien. ahhhh! apejadah. xkose aku nk skema bagai. sukati aku la nk pkai ape. bknnye aku pkai mini skirt ke, maskot komenwel ke..hoho. okay la dr aku berkaki ayam itik lembu etc ;)

Haa alkisahnye selipar bling bling ni aku beli ms jenjalan kat klcc aritu. akibat terlalu gewdix nk pkai kasot tomits tggi **sbb aku rasa da lama xpakai kasot tumit tggi** jd kaki aku dah terlalu merana sbb kesakitan. memule cdg nk bli slipar vincci jew sbb kononnye murah. tp bile tgk rs cam xbest jek. so aku teruskan jalan2. skali masok nose. ha kauu! skali aku nmpk selipar bling bling ni terus aku bli. hage pon sgt murah. cam xcaya ade slipar smurah ini kat nose u! ;)

Slipar bkn sbrang slipar, slipar bling bling dr nose ;) yeahhh :'D

8 comments:

  1. ciare.. kalo nk buat treatment kat kaki tu ajak la aku :p

    ReplyDelete
  2. ^^mumu^^ muniii ko nk join ke sessi buang daki nih??hakhak. tp aku cdg nk g spa je trus. wat pakej pngantin. aci x?hihihi..

    ReplyDelete
  3. cantik jer selipar kelab malam tuh...ahakss

    ReplyDelete
  4. ^^masvi0na^^ hakhak..cantekkah??hihi..erm tp agak over actually..tambah2 lg kalo pkai di bwh sinaran chya matahari@lampu kalimantang yg terang, maka bersinar laah kaki ku..:'D

    ReplyDelete
  5. ^^Dudu^^ cantek keww??aku mule2 punye la takot nk pkai..tp bile da pakai cam dirasuk jd eksyen plak..kahkahkah :'D

    ReplyDelete
  6. selipar baru! bling2 lagik tu.

    ReplyDelete
  7. goasop hihi sbb tuh namanye kasut blingbling a.k.a kasut kelab mlm..huhu..cam lampu disko yg dlm tv tuh aku tgk :'D akhakhak

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha