Wednesday, January 7, 2009

arini keje Half Day jekkk :P

Yes!! <-- ini bkn Year End Sale tau ;n

This is my 1ooth n3. Yeayyyyy \(^_^)/

Ohho beta sgt gumbira ini hari. Sbb aku cuti sparuh ari saje. Mule2 aku nk half day pg. Dah siap bg email kat my manager. Alih2 tmpat yg aku nk pg tu busy la pg ni. So many customers gamaknye. Nyampah sgt sbb tpakse anta blk email pd manager aku ckp aku half day after lunch (sigh). ^_^ tp aku totap sooka sbb kalo half day ptg lg untung maaa. Mari wat calculation:

Working hours: 8 jam
half day off: 4 jam
Kalo half day pg: dtg b4 12.30pm sbb opis stat kul8.30 pastu kena stay smpai lwt sbb keje aku sntiasa ade ala2 neverending gitu.
Tapi kalo half day ptg: aku blah dr sini kul 12.30pm (kononnye pas keje 4jam which is aku bermalas2an. Sile jgn contohi saye. Saye bkn pkerja cth ;n) dannn lebih untung. Sbb aku xyah dtg blk n konfem2 la keje 4jam je kan. Kalo half day pg. Aku ttp akan keje 8 jam aku rs dan blk lwt as usual.

Erm dlm otak aku dah ade idea2 jahat ni. Sbb hal aku tu amek ms dlm sejam jek. Soo bleh laa aku ronggeng. best! aku cdg nk pigi mines. wowweee suda lame xpigi mines. dulu itu laa tmpat bese tuk berdating. Almaklumle ms blajo g mines FOR FREE. Nek bas yg sudah dibayar di dlm yuran universitas. So adelah sgt mmbazir jika tidak mggunakan fasiliti tersebut ;n Dulu, kalo dlm smggu xpg mines aku rasa mcm da pns2 kaki aku ni. hekhek. pastu rs gatalllll je tgn kiri aku ni. (petanda nk belanjakan duit ;n). hoho.

Aduh... terlalu byk memori di MINES. yg manis ade yg pahit ade. (sigh) mesti la ade yg pahit. mn tak pahitnye, aku rs penah je bgaduh kat situ dulu. bese la zmn bcinta. huhu. uhhh past is past. Forget it ciare ~~ kdg2 rs mls nk pgi mines sbb terlalu byk memori di sana. (sigh again).
Xpe arini aku akan menebus sgalanye. aku nk g mines sorg2 smpai lebam. biar aku tlg tutupkan kedai2 tu nnti. lol ;n. Actually aku nk beli gigibiru. DD, sile ketawa. haha. Hnya aku ngn dd yg tau. (laugh). OK stop merepek.

Kesimpulannye, aku xsabo nk tggu kul 12.30 dan blah dr sni. Aku nk pegi mn? adelahhh. rahsia okay ;n Kang la aku gtau.

p/s: dd aku ade pesanan tuk ko. kalo bace n3 ni sile komen yuk. "Dd kat mn kamu bli GIGIBIRU?". haha (gelak besar smpai kuar air mate). ampunin gue yuk cik dudu. muaxx :x

3 comments:

  1. cesss cesss ciare si jahattttttt
    uwaa waa waaaa

    ReplyDelete
  2. ^^dudu^^ hokhok...jgn marah ye tayanggg..muaxxx :'D aku dah dptkn gigibiru ku ;)

    ReplyDelete
  3. ggbiru tu bukan ke nama lain bagu blutut (bluetooth)

    hehe

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha