Monday, January 12, 2009

Cabutan Bertuah? yeayy \(^^)/

Part 3

Cabutan bertuah??? korg penah dpt x cabotan btuah? aku? aku xpenah ehhh. since aku ade di d0nia ini selama 24thn 4bln bbrp ari ni aku TAK PENAH DPT LUCKY DRAW okayy. never ever. siriyes. aku xtipu okay. slama ni aku dah take note pd diri sndiri.
"ciare. trime la kyataan ko xbtuah okay"
hoho. pai cmtu skali. tp aritu ternyata sangkaan aku meleset. aku bertuah okay. jgn jeles ;n hahahaha (gelak besar aksi blagak :p)

nak tau aku dpt ape???tetttttt. sile lihat gmba di bwh ;n

ish aku nggak suke sama gambars ini sbb posisi sgt menggemukkan. haha. erm blasah jelah. haa tu la adiah nye. tu adiah kedua tbesar tu. toolbox tu. hehe. ish patutnye nm aku dpnggil masa grand prize tuu. nk tau ape adiah grand prize? tgguu ;n ehh korg jgn pelik n jelik lak ngn adiah2 ni. aku ni ahli kelab kete sbb tu adiahnye ala2 bkn yg korg sangke okay. but ailike ;) btw, aku tuka adiah ngn encik tunang. sbb dia pon dpt gak lucky draw. yelah. aku nk wat ape ngn mende ni. mau aku ltk brg2 mekap nti. hohoo. jd exchange ar ngn dia. dia kan mr.mekanik ;n

awek encik pier ;n si pier pon dpt gak. xaci k ;p

ciktakcute <-- ni nickname dia k. bkn aku yg taruk ;n namenye kak ezaa ^^

encek akmal yg suke drift sgt laju tak terkejar rsnye ;n

sape ni eh? nggak kenai plak ;n

mrs.pendita77@mrs.achan :)

erm...em...ehh apeke namenye..apiz kot..sowi ehh..dok ingak :p

lastlyyyyy..the GRAND PRIZE yg patutnye aku punye okay. pie nak skett myk tuu...sng aku sevis kete sndirik nti. hoho cam reti. ee best gile kalo dpt benda ni. myk prtonas syntium ek namenye? :p lol. ni skali sevis jek dah kena rm80 tuk myk ni. kalo dpt xpyhhhh aku spend rm80. uuuu..sgt jeles okay T_T

akn bersambung kmudian........

4 comments:

  1. ^^masvi0na^^ tula psl.akhirnyee merasa gakkk merasai perasaan bertuah itewww..hikhik...sgt sukee :p

    ReplyDelete
  2. aku dulu pun penah guna ayat memang da xde tuah tu, tetiba masa mysec taun lepas2 dapat lucky draw, sonok xhingat, padahal dapat towel jek;p

    ReplyDelete
  3. ^^rose^^ betoi la ruru...sgt sonokkkk kannnnn??walopon dpt bnda yg kecik pon x ape..ttp sonok kann :'D rase bertuah..hakhak ;n

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha