Friday, January 23, 2009

circle of life :)

notes**tajuk entry xde kena mengena ngn isi entry. haha

Wah syoknye ari jumaat sudah smpai. mmg ari agung yg aku tggu2. hehe. aku tau korg pon tgu2 jgk ari jumaat kan. jgn nk tipu ehh. sengih2 plak ;n aku ni bile jumaat je mls, bile malas je jumaat. hakhak. iyelah tuh. aku rs ari lain pon aku kemalasan gak. xpe xpe. aku ngaku siap2. kalo ade org ckp "ko ni mls lahh!!" aku dgn pantas dan yakinnye akan bls "haa tau xpe. so jgn suh aku wat keje!!" hehe bestnye kalo bleh jwb camtuh ehh ;) tp aku rs kalo dlm pekerjaan jgn hrp la nk menjawab camtu. ade kang aku dpt notis brenti keje 24jam kang hoho. tp xkan la bos aku kejam sgt kan ;n plg worst pon aku red card sbg amaran jek. hihi. ape aku melaluts ni! stop the crap please!!!

Besok 24 Jan. erm akan ade bbrp org kwn aku yg kawen besok. tp aku end up dgn xpegi satu pon kenduri dorg. sori la kwn2. rumah kome jauh beno. sorg utara. sorg selatan. sorg pntai timur. adess. tp yg pntai timur tuh at least aku wakilkan tunang aku. sbb kebetulan dia blk kg :)

Aku??aku enjoy katak laa wekend ni smpai ari slase. cuti raye cina sapai slase kan? jgn aku TERdatang keje ari slase sudah. bkn leh caye sgt aku ni. ms cuti aku rajen ms keje aku malas. crap!! hihi. Yg plg pnting ujung mgu ni aku nk exercise main badminton. mlm ni gak aku nk sggh alamnda bli sport shoes. hihi. sblm ni aku main pkai slipar je. smpai melecet non. huhu. soo kalo dah ade kasot sokan haruslah aku terlebih rajen kot. mn tau nk joging2 ke ptg2 kan :) **yeaaarite!hahaha**

Lunch arini nk g mn ehh. tetiba rs nk g sushi king :) da lama xusha mamat jepun **yo-000 je jepun tah2 org vietnam ke tailand ke nepal ke huhu** kat sushi king mont kiara tuh. ailaikkk ;n shhhh senyap senyap!! jgn habaq encik t okay..setttt :'D

Okaylah mls nk merepek lebih pnjg sbb aku tau org xsuke sgt wordings berlebihan ni. korg suke tgk gambo kannnnnnn :D tp nk wat camne. empunye blog punye gambo xde la cam mudel mudel kann..kalo ltk pon wat saket mate korg je. dlm hati korg berkata "tau xpe" haha. xpe xpe. aku tau. aku bosan gak kalo gambo aku asek nyemak kat sini. thats y ade menu "gambarsKu" dlm menu pilihan di atas :)

adios-beramboss..hakhak

4 comments:

  1. ok gak tu.. kalau orang ckp, 'malas la ko', kita balas, 'tau xpe. so jgn suh aku wat keje'

    nak try wat gitu la nanti. ehe. da dapat ilham ni. =)

    ReplyDelete
  2. ^^Goasop^^ hehe..tu mmg trick plg berkesan tu..slamat mencoba :'D

    ReplyDelete
  3. ciare~ aku plg rajin ari jumaat
    sbb bile time jumaat jek baru tingat bnyk keja xsiap lg.. TIDAK!!!

    ReplyDelete
  4. ^^muni^^ muniiii!!hehehe..aku pon same arr..ari jumaat br wat2 bz sbb haruslah keje byk xsiap kan..hekhek ;p jom jom siapkan keje

    ..smbil tu aku nk blogging..aci x?haha cabottt

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha