Thursday, January 15, 2009

Cute Tagged by Mawar :)

Hello all.. I got this tag from MAWAR my best buddy ;) KO sajee je ehhhh nk aku buang mase jwb mende2 xpaedah ni. hoho. ape2pon aku dgn rela hati sgt3 sooka jwb menatang camni. hokhok.

"The rules are simple. Use Google Image to search the answers to the questions below. Then you must choose a picture in the first page of the results, and post it as your answer. After that tag 6 people." --> i like this rule ;)

I AM

hoho. cam siot jek. hakhak. alaa ape slhnye skali skala nk berangan excellent kan ;)

I REALLY WANT TO GO

to a vacation with my loved one. hakhak. sgt jiwang okay. abaikan kalo rase geli geleman. xpe xpe sabo. pas kawen baru bleh vacation bedua. kalo skg pon bleh gak, tp bleh BLAHHH la kan. hakhak :'D

MY FAVOURITE PLACE

anywhere that I can do this ;n

MY FAVOURITE THINGS

haha. previous picture hanye buleh dilakukan skirenye ade $$$$$. Am i right??hokhok. sgt mate duiten okay ;)

MY FAVOURITE DRINK

yup. jus buah.


MY FAVOURITE FOOD

ulam2

ikan keli bako spatotnye neh ;p

ikan keli msk merah :'D

ayam msk merah ~~~ terliurss

udang msk merah. hoho

tomyam. make sure super duper pedas.

kesimpulannye aku suke mknn kaler merah yakni SGT EXTREM PEDAS. pastu sayur & ikan bako :'D adehhh ms wat n3 ni aku bernafsu sgt tgi terhadap mknn okay. tp xpe. sabarrrr :D


MY FAVOURITE COLOR
pink & white :)

I LIVE IN


same cam mawar ;)

I WAS BORN IN
kat umah. tp aku xde gambo umah aku. bleh gitu ;) mak aku xsmpat g spital ke atau mak aku mmg nk bsalen kat umah ehh? jap aku aku text mak aku ;P

MY SCHOOL/COLLEGE


MY FAVOURITE STORY
^_^

MY HOBBY

I WISH

Aku harap aku akan bjayeee dlm sume bidang yg aku ceburi terutamanye dlm bidang surirumah spenuh masa. hakhak. ^_^

Next tagged should be my dear friend: masviona..hehe saje nk suh kakmasvi0na buang ms wat tag sbb aku tau dia sorg yg busy. hahaha. jahat kan i??hikhik cabottttttt!!! ;n

6 comments:

  1. uhukksss....wah susah nih tagged nih nak kena google² nih...huhuhu
    saje jer ciare nih nak kenakan akak...uwaaa ni nak nangis nih...k nnti dah senang akak buat tau...insyaallah

    ReplyDelete
  2. ^^masvi0na^^ hekhek..jgn mara nooo kakmasvi0na ;n kite paham kakVi salu bz.tu pasai saje suh rehatkn minda tuu..ngeh3 :'D

    ReplyDelete
  3. adohai..kata ko bz dik..rajinlak ko google2 cari gambar2 ni...hehehe..

    ReplyDelete
  4. ^^Dee^^ hekhek..nk 1000 dayes kann ;) alaaa takat gugel2 tu ape laaa sgt kakk ;n

    ReplyDelete
  5. aku bace blog ko ni kul 6:05 pagi.. dan sekarang aku sangat terliurrrrrrrrrrr okieeee tengok makanan2 tuuuuuu sume peberet aku tawwww dush dush
    terliurrrrrr
    besnyeeeeee klu dpt makan udang tu, ayam tu, ikan keli tu dll skang huwarghhhhhhh

    ReplyDelete
  6. ^^dudu^^ mak aihhhh..apejadah ko wat bgn seawal itu dudu?? ke ko masih blom tido dr smlm??huhu

    aku tau mknn yg aku ltk gambo tu mmg sodap2 blako dehhh...cumenye kena kurangkan mknn2 tu skrg ni..kalo xcamne nk diet ;)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha