Friday, January 23, 2009

Happy holiday ^_*

Selamat bercuti sume :) hargai lah ms cuti ni dgn org2 yg korg syg. jgn nk dok merapu meraban lepaking ngn kengkawan plak. pastuh jgn asek nk datinggg ajee. bwk2 lah wat family gathering ke ;n **padahal aku dengki sbb aku xdpt deting..sobsobsob :( haha** kui. hihi. cuti agak lama gak ni smpai 4 ari. msti korg rindu kat aku nti kan. nak amek~~~tadaaaaaaaa :'D

aku tau da lama muke aku xmenempek di sini. kamu pasti kangen kan kan kan :'D aku amek gambo spesel tuk korg bbrp menet lepas dlm jamban plak tuh. haha. gile desperado nk tgkp gambo. tp aku dulik ape kan ;n nasib xnmpk objek jamban. hoho. adehh agak kasar perkataan ku di situ ;n sowi yukk.

Erm skg agak sng sket pas aku bli blutut dogle arituh **camni ke eje dogle tuh. ahh blasah!! hikhik** kalo dulu kena cable bagai. skg its more easier right :) dah sbulan gak aku bli. murah jew. g ar mines syorga shopping. sumenye ade di mines **acecece tetiba pomot mines. sile lantik aku jd duta mines ehh**

okay sume. slamat bcuti. mmmuahh :)

2 comments:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha