Saturday, January 3, 2009

my new black cardigan ^^

Hye hye I'm back.......with my new black cardigan-ropol okay...jgn jeless...saye suke bangat cardigan ni..ohho..i'm inlove~~~ ops..gamba2 di bwh adelah versi original okayy...tidak diedit walau secebis pon..hahahaha..abaikan objek laen..please focus to my new black cardigan :p

Aduhhh..umah aku xde cemin2 beso pintu tuu soo ssh bangat nk tgkap gambars sendiri versi penuh tnpa jurugambar..soo dpt hasil sekerat2 jelaa...

Aku tgkp gambo ni pg td ms nk g keje...in fact ii'm still wearing it now..hoho....

kiutkan cardi ni ade ropols2 gitewww :p










Mmg sesuai bangat rsnye baju ni ngn aku...

lalalalala~~aksi menunjuk2..hoho...







Alaaaa aku bkn ape...tp aku excited sgt sbb aku da lama nk cardi mcm ni...sbb aku xnak yg fully ade butang..sbb kalo butang sume nti pns..sooo kena ade open air sket..hahaha...lgpon aku leh laa pkai baju aku yg lama2 dah xpakai tuu..sbb ala2 seksi xde lengan kan....so bile dah ade cardi baru bley pakai.... \(^_^)/

Ops!! Thanks to an-wardobe sbb ade jual baju yg tlh lame kucari2....:) kat kedai pon ade byk actually tp byk yg xtepati citerase aku 100%..haihh...lgpon shopping online jimatkn ms aku...ms deting2 ngn encik tunang xyah la aku sebuk2 nk shopping lg...leh jln2 jek...hoho..owh..encek tunang slalu heran nape aku asek ade baju baru tp dia xnah nmpk aku bli baju baru...aku ckp ke baju "dr langit ke7" hahaha..biar le dia nk pikir ape..kang aku ckp bli kat intenet aku kena plak terang satu demi satu...hihi...yelahh bkn sume org familiar ngn IT...hhooh selambe badak jee aku kutuk encek tunang...alaaa dia bkn bace pon blog aku..hahahahhaha~~~ bwuekkkkk~~~:p

pesanan penaja: uuu gambars muke nmpk jerawat..ade sape nk tulung edits?ahahaha

Ciare B

7 comments:

  1. waahh!!! sangat chantek okies. lebeh2 mgenakan cardi itu.
    alhamdullilah sesapa yg membelinyer bpuas hati gitus. kekeke. timer kaseh ciare sbb wt entry ini. ni syg ni! keke..

    * an pum slalu amik picture sendiri. x de org nk tlg amikkan.. keke..

    ReplyDelete
  2. ala beli je cermin y besar tu. aritu aku beli dlm harga 30++ jek d giant kuikui.

    eh ciare.. ko dah balik eh? tgh lalu drive thru beli kfc eh? hahaha

    ReplyDelete
  3. shantekkkk sgt...beli mana tuh...masviona like!!!

    ReplyDelete
  4. ^^an^^ seyes sgt sukee okiess..:p I want more ^_^

    ^^mumu^^ aku suke cemin tp aku takot laaa nk ltk cemin beso lam umah...jgn pndg blkg okeeee :n

    ^^masvi0na^^ beli online jeee....sile klik pemberi komen nomo SATU :'D

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. hai an wardrobe ;p
    tetibe menyampuk hak hak

    ciare aku ade kaler putih nye, nak pinjam x hihi

    ReplyDelete
  7. ^^dudu^^ owhhh kamu bli wane putihh yukkk?? :P leh gak pnjam..kite satu saiz kan?hehehehe :P

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha