Wednesday, January 14, 2009

Jemputan Kawen ^^

Salam pagi ceria ari rabu sumeeeee ^^ (pnjg gile greetings. hoho)

Wahhh. ramainye nk kawen bulan ni. sgt jeles okay :p mggu lepas aku da dpt 2 kad jemputan. satu dr gerik, perak satu lg dr batu pahat, johor. tarikh yg sama. satu utara satu selatan. huhu. adess. ssh la camni. xtau nk pgi mn satu. pd ari yg sama ade jgk member of savvy owner's club yg akan melangsungkan perkahwinannye di kelate. hoho. pantai timur plak. jenuh makcik.

Aaa sgt sukar ok. yg mn satu aku nk pigi ni. kena belah 3 la nmpknye. hehe. Okay kad petama dr ex-roomate kesayangan aku selama 3 thn ms kat UPM dulu. muaxxxxx kat Farina. aku rs dlm byk2 ni aku nk pg majlis dia sbb dia yg plg lama aku kenai kan ;) hikhik sbb dah byk sgt so kena pilih arr kan. lgpon aku penah g umah dia ms dia tunang. so itu satu advantage la aku nk g lagi. Tp mslnye aku xde geng plak nk pg. Encik tunang ms tu nk balek ganu. konfem dia g kenduri umah klip^ketas sane. adess. nk g ngn sape eh. ex-roomate aku yg lg sorg tu plak xdpt g sbb dia kawen smggu lepas Farina kawen. harus la dia tgh busy kan. haishhh. kalo sorg dok mau le aku gik ;n

Farina's Wedding Invitation Card ;)

Hah. kad ke2 yg terbang dr Gerik, Perak ni plak adelah kwn skulah teknik aku dolu. haihhh suda 8 thn meninggalkan skolah. huhu. (sigh). Namanye Niza tp aku rs aku xtau pon nm sbona dia smpai aku dpt kad ni. haha. sbb kitorg pggil dia acik. smpai ckgu2 pon pggil dia acik :)

**start merepek**Alamak tetiba tringat zaman skolah dulu. ms tu aku adelah 1st batch student kat sek men teknik gerik tuh. kitorg sgttttt close ngn cikgu. aku plg rindu zaman blaja kat situ. mmg terasa kelainannye. aku ni sorg yg xsuke sgt nk tackle2 hati cikgu spya cikgu syg@whateverkan. aku suke wat keje sndiri dan aku nk org kenal aku sbb prestasi aku dlm plajaran. tp ms kat sek teknik tu sume cikgu sgtttt prihatin dan aku sgt2 syg2kan cikgu2 sekalian. walopon org slalu ckp dak skolah teknik jahat, sosial, etc tp kitorg lain sgt. aku rs skolah agama pon kalah ngn asuhan agama yg aku dpt ms tu. siriyes okay. pastu xwujud istilah buli kat skolah tu. rinduuuunyeee pd ms tu. rs nk blk ke skolah lah ;) **abes merepek;n** ehh ape aku merepek meraban psl skolah ni :p okay balek ke jemputan kawen :'D

Acik's wedding invitation card :)

Haihh. rsnye next week dpt lg satu kad dr my other ex-roomate ms kat UPM :p cant wait :)

notes**sume nk kawen bulan Januari. aku pon nk lah. nk kawen ujung mggu ni. sila dtg beramai2 okay. tp korg sponsor majlis bulehhhh??? hahaha. cabottttt ;n

3 comments:

  1. wah..byknyer jemputan..ajaklah anak2 buah ke..cousin ke..sapa2lah.ketua kg pun ok kot..hehehe..

    ReplyDelete
  2. ^^Dee^^ tu la pasai kak dee. kalo jemputan byk ari yg lain xpe. ni ari yg sama lak tu. dah tu jauh2 plak. so mmg kena pilih satu jek la. aduiii. ehh anak sedara br umo 2 thn camne nk tmn kn ;n hikhik..camne ni...peninnn :(

    ReplyDelete
  3. aku sponsor mata jela, tolong tengok;p

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha