Thursday, January 7, 2010

jom makan steamboat :D

Few weeks ago my sis dtg ke sini (so?? nampak sgt cite basi. HAHA). so we all amek kesempatan la pegi makan2. hehe. ni idea dorg lah nak makan steambot ni. kalo aku ajak mk msti dia xnak sbb takdo nasik. hoho. tapiiiiiii lepas kenyang mkn steambot, dia siap nak ajak aku dtg lg next time. tau pon sedappppp ^___-

my sis and her husband :)

masak sendiri okay ;p

seranggggggg ;p hihi

liciiiiiiiin. nak tgk muke org kenyang x???

cehhh konon sopan la ni ;p

muke kenyangggggg. perot membontang daaa ^__^

Xoxo;
Ciare =)

6 comments:

  1. kat na ni? dulu masa kat kl slalu gak mkn steamboat kat nelayan ttwangsa tp skg tinggal kenangan jer...

    ReplyDelete
  2. kat johnys kan ade nasi..bole je oder..huhu wah bestnye..leleh air liur tgk ni

    ReplyDelete
  3. ^^sitinurkhijah^^ ni kat johnnys dekat alamanda :)

    ^^N^^ hehe.kendian menjadi kembang ;p

    ^^yani^^ alar time ni org belanja so xbleh demand lebeh2.hihi.

    ReplyDelete
  4. Hi Ruby...

    Nampak bekas bertingkat2 tu pun dah tau Johnny's..
    Eh pasni kome makan kat Seoul Garden pulak tau...lagi best..

    ReplyDelete
  5. ^^Kak ili^^ seoul garden? kt mana? kat korea ke? hehehe...nak rasaaa ;p

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha