Friday, January 9, 2009

Kalo bosan korg wat ape eh?

Haaa..kalo aku bosan dan aku xde mende nk wat dan aku xde duet nk shopping dan aku xde teman nk bdating (ehh silap..kalo teman dating aku bz ;n) dan aku nk dok umah jee aku akaaaaaannnnn..taraaaaa...main2 mekap2 gitew. haha. sile ketawa terbahakbahak okay. wei korg jgn main2 nti bile aku da terer aku nk setup bisnis ngandam korg nganga la masa tuu..hakhak :'D

Erm aku mmg suke sgt bermekap2 ni. tp kalo nk kuar aku xde la mekap cam tepung gomak pon. cume aku main2 mekap ni utk mengenhancekan skill aku nti. mn tau leh jd 1 kerjaya satu ari nti :) wat masa ni aku ade la jgk mekap2 org scra free kalo org mtk tlg kan. Nti bile dah official kena bayar ehh ;) hoho aku kan mate duetan ($_$). teeeeet. hikhik. tau dek tunang aku nti mau larik lak dia. dia xtau aku mate duetan. jgn gtau dia eh. shhhhhh. ahahahahaha :D

So ahad lepas, b4 aku nk kuar aku mmg bosan gile. nk tido pon xmau. so aku kuar arr alat2 mekap aku yg sebeban tu. haha. geli makkk** aihhh ;n jadiiii..inilah hasilnye...hihi. temanye kali ni aku blendkan pink with blue. really ngadess and mggoda gitew. hakhak ;n tp mekap aku simple2 je. xde poyo sgt. sesuai tuk smua majlis. pasni aku nk enhancekan lg mekap tuk gothicgediks sket. ahaha. pastu ltk fake eyelashes. wahhh really the bommm okay. sile layannnn :)

mata kiri

pandang bwhhh..tettttt ;n

mata kanan

notes** actually kalo tgkp dr jauh xnmpk sgt. kalo zOom br nmpk gini. xkesah laaa yg pntg comeikannnn??? haha sgt perasan! sukati aku laa. ni blog CIARE ^_^ bkn blog korg. hoho. ayat cam tettttt ;n

13 comments:

  1. aah la cantek la..kaler die pun canteks..kite malas nak mekap dah skang ne..p keje pon sememeh jek..hohoho..xde makne nak mekap2..dah name programer..len la jadik pa bos..leh melarams..sebab kejenye layan bos jek..hohoh..

    programer->no life..ngeeee

    ciare pakai eye shadow brand ape tuh?..cantek la kaler die

    ReplyDelete
  2. ^^fit^^ yup. programmer mmg xde life.tp kalo bleh kite nk ubah persepsi tu.i want to be a stylo programmer.hakhak:P alaa tp slalunye pon kalo mekap thn pai kol12 jek.pastu cair dahh.mn xnye.wat koding smpai naek gile.mekap pon xnak lekat:p

    FYI, ni mekap murah saje.kite pkai gabungan bodyshop ngn silky girl. silky girl wane terang tp xthn lama. bodyshop lak shimmering ngn thn lame. so kalo combine dua jd wallah :D

    p/s:ms deting msti mekap kannnn:p samat mencubee ^_^

    ReplyDelete
  3. oww..kite pon beli silky girl ade kaler biru, ijo, pepel..

    tp kaler biru ngan ijo je yg ngelip2 gtu..yg pink n pepel tu xde ngelip2..huuuu..

    nak try gak ah tgk bodyshop punye...ngee...

    p/s: p dating wajib..:p.kalo tak muke pucat cam mayat..huuuu.tp kenkadang malas gak..esp kalo kuar dr pagi sampe malam->dating tak ingt dunie namenye..hohoho..lepas zohor malas da nak pakai balik..hohoho lg..

    ReplyDelete
  4. wah!!! gane nak pakai eyeliner tu?? mizah mmg fail gila tang eyeliner tu ciare...aduS@@ org teranu kata poreng habih...

    poreng=comot

    ReplyDelete
  5. ^^fit^^ hahah yg tuu haruss..slalunye pas smyg zohor msti dah mls nk mekap.topup bedak aje :p bodyshop amek yg shimmering tau ;n

    ^^mizah^^ hehe sonang yoo pkai eyeliner tu.ciare mmg xsah kalo xpkai eyeliner.rs cam bogel kalo xpkai hakhak.lgpon pasan nyok sndiri mate jd kiutt kalo pkai eyeliner.hakhak :D mizah try la slow2.jgn gns2 kang tcocok mate ;n

    ReplyDelete
  6. ciare!!enhancekan la skill ko tuh ek, boleh upah ko jek nanti, hak hak, aku memang fail bab mekap2 nih

    ReplyDelete
  7. ^^rose^^ baekkk..aku mmg tgh berusaha chaiyuk2 ni..aku mmg minat bab2 solekan ni..h0h0..haruskahh aku tuka bidang? :P

    ReplyDelete
  8. wah cantik!!!pandai ye ciare nih makeup....akak nk dimake up kan secara free leh tak???ahakss

    ReplyDelete
  9. wahhh3x....pandai make up ruponya ciare ni...nnti bley la kongsi2 ilmu...hehehe!!!

    ReplyDelete
  10. ^^masvi0na^^ owhh sementara xde lesen rasmi mekapkn org bleh laa kasik free.kang kalo berbayo kang tp hasil xseberapa maluuuu den :p

    ^^cikeyzamerapumerapan bleyyy..;) erm ciare mmg cdg nk wat klas blajo mekap pon kat dlm blog ni.cume xde mase lg :P

    ReplyDelete
  11. ciare, tuka bidang kalo kamu betul2 yakin dan kamu betul2 berminat, xpe2, blaja2 dulu, hehe, aku sokong aja, hehe, boleh aku blaja gak, teringin tapi xretiii, huhuh

    ReplyDelete
  12. canteknyee ciare...
    nak belaja gak wat mata cam tu
    pastu hari2 mekap kan mate style same kaler same camtu hihi
    siriyes sgt cantek ciare,aku suke simple but nice ni
    arghhh nakk!!

    ReplyDelete
  13. ^^rose^^ aku mmg minat tp kalo nk wat fultime agak ngeri sket hokhok..nti arr blajo pelan2 :)

    ^^dudu^^ alaa jgn la puji sgt..aku rase itew simple aje..segan laa gini :>

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha