Thursday, January 15, 2009

Korg pecaya takkkk??

Wahaiii kwn2 ku skalian...agak2 korg pecaya x??pecaya ape??hihi...sepraaaaiissss!!! cincin aku dah muat kat jari antuuu tauuuu. hakhak. dulu leh pkai kat jari maniss ajeeeee. kalo nk cube kat jari hantu muat smpai takat ke-2 tuu ajeeee. xtipu. kalo xcaye gik arr tanye mak aku. xpon g arr tanye kek tunang aku tu haa. hokhok.

Sooooooooooooooooooo (saje wat wording pnjg2kann bg korg nympah hakhak ;p) kesimpulannyeeeeeeeeeee jari aku dah sdikit kurus okay. jgn marah. hoho. alaa korg ni. aku tau msti korg ckp "Jari kurus pon nk herannnn"...aaaaah tp aku dulik ape sukati aku lah ni jari aku okay. bkn jari SAJE okay tmpat lain pon ade terkurus gak. weeeeeeeeeeweeeeeeeeeeee. sgt2 xsabo nk smpai jd kurus kering cam tunang aku tuh. (aduhhh mampus kalo dia bace ni. nasib dia xde bace blog aku) haha. mau nangis mak aku tgk anak dia kurus kering nti. mak aku dia xbleh kalo kurus2 ni. bg dia big is beutiful. hehe. tp kalo over-big dia riso gak takot obersiti plak kang. pnyakit tu namanye.

Nahh sbg buktinyeeee korg tgk laaaaa ^_^

motip gambo ni bkn cincin okayyy. cincin tuu dah lapok dah sbb dekat sbulan dah pkai. hahaha. nti aku nk request cincin br arr yg size kicik sket (nada angkuh tuu ;n)

notes**gambar ini diambil smlm ms bwk kete. mujur tak ditahan pak polisi ;p

10 comments:

  1. kurus jari je..eleh jauh lg tu dik..ko cuba kuruskan telinga lak..kehkehkeh..

    ReplyDelete
  2. ^^Dee^^ alaa kak..tlinge da smulejadi kurus la ;)

    ReplyDelete
  3. rasa nya sebab apa kurus jari tuu. kuat keje kot

    ReplyDelete
  4. ala..x nk gtau lagi ke apa rahsianya?

    nk la kurus jugak

    =)

    ReplyDelete
  5. Itu cencen tonang la tu? mase beli x sukat dulu ke?? isk isk...dah la radio kete sama mcm radio kete aku... :p

    ReplyDelete
  6. mokcik!!!
    lately byk betul post yg berkait dgn en t secara langsung mahupon tidak... bile nak release gambo? sayer nak sambung gossip kat tpt laen pulak... nak tau nama ngan alamat skali... pastu kalau nak bertunang lagi jgn senyap2ye... =p

    ReplyDelete
  7. ^^Adli^^ haha klako ed ni..mn ade kuat keje..tuh kuat blogging namonyooo ;P

    ^^Ilyanie^^ hekhek..lom kurus spenuhnye lg. nti bile misi bjaye br nk warwarkan :'D

    ^^mawar^^ weii ms bli sukat arr tp ms tuuu jari aku super duper tembam okayy..hekhek :P

    ^^anonymous^^ ko panggil aku mokcik pon aku da tau ko saper. hakhak. wei pesal anonymous plak..cubet kang =P wei btunang skali je laa..xkan aku nk btunang lg skali plak..ngehehe..kijam ko ni :P

    ReplyDelete
  8. ciare..cincin kite dah muat smpi ibu jari..hahaha..apekah??..ne bukan tahap kurus..atau cincin ne yg membesar?..kikiki

    ReplyDelete
  9. ^^fit^^ biar betikkk muat sampai ibu jari???huuhuu..dah selim ehh? ;)

    ReplyDelete
  10. aah..caye tak?..kikiki..

    entah..cam same jek..jari gumoks..kikiki..

    tp pelik..ke ibu jari lg kecik dr jari manis..hikhik..klaka..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha