Sunday, January 4, 2009

Lovely Sunday ^_^

Hola sumeee....

Aduhhh rase gatal2 jeee tgn aku ni nk wat n3 baru arini..h0h0 :p Erm basically arini aku xde la poye2 sgt..arini dah ptg dlm kul 3.30 br kuar ngn encek tunang...huhu (cam best jee...dulu dating ngn BF skg ngn Tunang..hahaha..gataii :> )
Erm td smpai2 je alamanda aku trus g kaunter nk amek tiket wyg..sibbaek aku dah booked online siap2 jumaat lepas...kalo x, xmerasa laa nk tgk wyg td...td aku tgk cite "Bedtime Stories" dilakonkn oleh Adam Sandler yg seyesss sgt kelako,...best la mamat tuu sbb dia boleh bwk watak ape saje rsnye...serius boleh, gile2 buleh, cite knk2 pon buleh..mmg bbakat :)
Erm pas tgk wyg trus g mkn kat serdg..kedai peberet kitorg adelah yg bdekatan ngn Kolej 10&11 UPM tuu sbb sup tulangnyee seyesss sgt sedapp..xtipuuuuu :p
Pas melantak..ape lg..balek laa...hehe skg da baek sket...nk jaga reputasi..hikhik :p sblm kul 9 da smpai umah..agak2nye sblm ni kul bape laa aku blk umah ehhh..(think)..kul 915 ni aku tgh wat new n3 tuk blog..ahahaha...
Alaa aku tgh tggu housemate aku mandi...so aku ape lg...memblogkan diri aku laa..

Haihhh...besok keje..Bos saye nk cuti besok bulehh??boring!! (sigh)

3 comments:

  1. dah lame x tengok wayang.,nanti nak tengok lah sebab semalam saye ade dapat 5 keping tiket free.,hehehe.,esok klu cuti nak wat pe?boring2

    ReplyDelete
  2. wahh kalo aku balik pkl 9 agaknye kena sembelih ngan mak aku kot
    kuikui

    ReplyDelete
  3. ^^erieq^^ woww dpt 5 tiket for free????alaaaa past laa satu kat ciare :P erm kalo arini cutii beta mau beradu seharian di umah...ehh x x..nk g sevis kete T_T

    ^^mumu^^ wahhh kul9 tuu kite da lmbt ehh bg ko??erm sibbaek aku dok umah bujang...ngehehe...aku rs kalo mak aku pon plg lwt dia bg smpi sblm azan mgrib jeww...hukhuk...aku mlm td blk kul9 adelah yg plg awal tauuuu...h0h0 :P

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha