Tuesday, January 20, 2009

Movie Preview: REC (Spain:18 PL)

As i mentioned last week, aku akan kuar poye2 ngn cousin aku kann ;) kitorg g KLCC & motip utamanye nk tinguk wyg. but pas tgk wyg aku rs lg tensionnn banget. huhu. patotnye aku tinguk cite katun jek. aku ni kan pnakot. tgk cite 18PL plak tuh. adehh. amek ko. pdn muke gatai sgt nk tgk cite camtuh :( sobsobsob. genre cite ni of kos la HORROR kan. hewhew sadis aku. tunang aku dah kate jgn tgk cite seram. nti mlm xbleh tido la mimpi ngeri laa. tp aku jgk yg gewdix nk tgk sgt kan. so tanggung arr sndirik!! huh. dah tu smlm aku mc. dok umah sensorg. asik tbayang bukan2. mmg pnakot giler aku nih. isk :(

Okay mari aku cite kan synopsis psl REC okay~~

While covering the night shift at a small-town fire department, an ambitious young television reporter and her cameraman follow the crew on a call to rescue an elderly woman who is unable to escape the inferno consuming her home. Upon their arrival at the scene, the calm midnight air is pierced by the sound of horrific screams, and the television report takes an unexpectedly dark turn.

Hewhew..sinopsis ni aku cilok dr website tgv ;) baeeeekk punye cilok :'D kahkahkah. huhu berdasarkan sinopsis di atas maybe korg rasee bese jek kot. tp aku rs cite ni sgt mnakotkan. ms cite tu br start 30-40menet aku rase xsabo nk kuar dah. asik tanye jam pukul bape kat cousin aku..huuuuu takottt :( erm nk crite btape takotnye aku mmg xleh nk gambarkan lah. kalo korg nk tau tinguk arr sndirik eh. aku nk ltk gambo cite tu pon xbrani. padahal xdela seram pon gambonye. tp bile tgk gambo tu aku pasti akan tbayang2 saat2 cemas ms tengok crite tu..

Okay itu saje wat kali ini. tata ;n

2 comments:

  1. Tgk citer spain xpe...jgn tgk cite BUSH (America)..boycottt!!

    ReplyDelete
  2. ^^ruby^^ hehe..tuu sbb nk boikot cite US la smpai aku ketakutann tgk spnyol nih..huuu..seramm :(

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha