Monday, January 12, 2009

Penyerahan Savoc Official F1 Shirt ^_^

Part 4

wahhhh..ini laa part yg kutggu2..aku mmg suke bangattt sama ini baju..rasanye dekat 2 bln dah order baju ini. dpt jgkk..yeay. xsabooo sgt3 nk pkai okay. meroyan aku tgk baju ni. ms mule2 dpt baju ni aku rs down gak sbb mcm kicik & xmuat. aku gelabah la kan. takot la plak kena alter bagaii nti. hoho. smpai2 je umah ape lg. aku bukak plastik tuu ngn ganas n cube try test kan :'D u know what??aku muattt size M yg kcik molek tuu.....hahahaha mskdnye ape ekkk?? paham2 sndiri laaaaa :D kahkah (ayat org pasan da kurus kering melidi :p) tp aku xde plak snap tuk korg sume. saje mls nk tgkp. nti korg jeles jenuh plak. baju ni mn ade ade djual kat kedai. korg cari la smpai langit ketujuh pon xkan jumpe punye. only for www.savoc.com.my registered members okayyy. so simpan la angan2 korg tu :/ --> ni smiley berlagak namenye :p

Yg specialnye baju ni adelah dia versi F1 shirts. so pasni kalo ade ape2 event kat litar sepang ke bleh arr aku jd pom-pom-girl pkai baju ni kan..ahahaha..cabottttttt ;n Erm baju tok pempuan ade cutting pmpuan sket. sgt kiut okay ;n tp aku xde sample la nk ltk yg baju girl. layan jela bju mr prez ni :)

shirt for girls lg kiut n sexy okay ;) ehh sapo lak model bcekak pinggang tuuu??hoho..;n

akan bersmbung di part 5 :)

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha