Thursday, January 8, 2009

Pg yg mengguris hati ku :(

Aduhhh.terjejas rekod kedatangan aku. again :D. haha. erm sengal2 rase kaki aku sbb tpakse menahan pedal klac tuu dgn kelajuan 1km sejam sepanjang lebih kurang 4-5km. mmg cam dekat je wei tp hanye aku saje yg tau okey. sgt nyesal sbb aku lalu situ.

patutnye aku lalu jln yg aku biasa lalu tp td aku gatal2 nk lalu jln lain sb aku tgk jln yg aku biasa lalu tu jem. Aduh skali kuar molot boye masuk molot naga daaa~~apekah??? Owhh. aku dizalimi di jln raya. buleh gitu??;p

lebih mnyakitkan ati mase kat traffic light and lampu tgh merah, of kos la aku benti kan. masa tu aku kete yg ke3 dr dpn. pastu xsemena ade sbuah motor gilobabimeroyanakuterajanglajulajukang sesuka ati langgo side mirror aku dan mnyebabkan side mirror aku berubah kedudukannye.

Mmg la side mirror aku xcabot tp bunyi nye tuu sgt sgt menghiris hati aku. mmg aku doakan org tu eksiden pdn muke. Dah langgo tu dia trus g depan skali jauh2 dari aku sbb takot la tu!! sial!! ms tu kete kat sebelah aku kete BMW. nape moto bodo tu xlanggo je BMW tuu???haaa!! kalo dia wat camtu kat BMW tuu aku rase mau kena sepak ngn driver nye.

Tp apekan daye aku hanye wanita yg sopan sntun d jln raye (cewaaahh) aku hanya terkesima dan xmmpu berbuat ape2 melainkan menyumpah seranah moto tersebut. aku berjaye jgk kejar moto tersebut dan impit2 dia masa aku nk masuk tol. tp xsempat nk takotkan dia sbb dia kecik dan memecut dgn laju skali ms aku amek tiket tol.

Aku rase aku ni xde la kejam sgt nk sumpah org bkn2. tp at least dia toleh belakang dan mintak maap kat aku. even aku penah berselisih side mirror ngn sbuah viva. aku bukak cemin tgkp dan say sorry. driver viva tu pon oke je dan dia xmrh aku sbb side mirror dia slamat. tp penunggang moto tersebut xbuat pon mcm tu kecik ati aku. aku rase xmgkin penunggang moto tersbut xprasan sbb bunyinye kuat. even pemilik BMW tu pon trnkan cemin dia sbb dia ingat side mirro dia yg kena. bodohhhhh. aku benci org2 mcm tu di atas jln raya. smoga dia dpt pengajaran yg setimpal. amin


ni gambo jln jem

notes**mase tu aku terkesima sgt. smpai xsmpat nk snap picture moto tu. eee gerammnyeeeee

4 comments:

  1. hehe. aku pon penah kena.
    tp tah nape aku terpaku tanpe berkate ape2 pon smp ke hari ini.

    kuikuikui.

    bsabar x aku? cewahhhh :p

    ReplyDelete
  2. ^^mumu^^ terpaku tnpa bkate2??hoho aku pon mule2 terkesima tnpa bkate2..tp bile dah 5 menet kmudian br laa aku mnyumpah..ekekeke :P

    ReplyDelete
  3. slalu camtu..kenkadang motor2 ne..kite dah bg jalan pun diorg leh lagik langgar side mirror kite..
    da la myvi side mirror beso..huhu..slalu diguris dan terguris..

    uhuks...

    ReplyDelete
  4. ^^fit^^ yup. SGT SGT terGURIS hatiku..hiks..mujur xpatah side mirror tu..mau dikejo smpai lbg cacin :P

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha