Wednesday, January 21, 2009

Sad day :'(

Salam sume :)

walopon SAD aku tetap akan menceriakan atiku..huhuhu..nape aku SAD??adelahhh..P&C okay! **hoho msti korg ckp, kalo p&c bek xyah taruk sini** ahhh xdulik aku nk ckp jgk aku tgh sedih ;n tp cam xsedih pon kan? hehe bese la aku ni..xreti nk tjuk sedih2 sgt. aku wat bodo jek. wat cam xde pape blaku n menten co0L gitew. hakhak. sbb nti aku aku mikirin sgt nti otak aku migrain pastu kang aku teriak satu KL ni mau banjirs. jenuh plak trowong smart kena tutup nti. bile smart tunnel ditotop maka akan jem laa pulak jln aku nk pegi balek keje. hekehek. ape aku merepek ni..duhhhhh :'(

mule2 arini mmg terasa mendung jek hari aku. walopon pns terik tp aku rs mcm ade awan tebal menghujani kete aku. huhu. ehh ayat cam novel plak. ni aku rase nk wat novel ni kang. bese la. suke syok sndiri ;n sambung balek~~ erm tp tetiba aku rs ceriaaa yg teramaaaaattt sgttt :'D korang nk tau nape??haha.. sbb arini pelik dan sgt pelik (ade beza ke pelik ngn sgt pelik?) sbb Dj JJ & EAN speak in malay u know?? :'D hakhak..

aku mmg dah set dah dlm kete aku nomo 1 tuk HITZ.FM my beloved station radio :> tp tetibe..out of nowhere aku dgr ade org ckp bhs melayu kat konti radio tu. haha. korg bygkan laa Dj yg ckp omputih berabukk tetiba nk ckp melayu!! haha..seriyes sgt kelaka..smpai ade caller ckp "are you both real??" sbb she thought they were someone else :'D hakhak..ade gak caller ckp "suara u all menggerunkan" haha..and JJ was like "menggerunkan?its a nice word" hahahaha..nmpk sgttt dorg xtau ckp malay. but they tried, at least. hehe. aku rs kreta aku mcm bgoyang2 sbb aku asik gelakkk gile2 td. haha. smpai skrg ade lg kesan gigil2 gitu bile teringat..yg plg klaka ade caller said "you know what. u're speak in malay. and i'm driving. and it dangerous.." hahaha...korg paham takkk paham takkk???hahahaha. sgt klakar..sape yg xdgr hitz.fm, u should :)

notes**i sound silly when i speak in english. hokhok ^_*

4 comments:

  1. inchik sparky cuma nak gelak jek..hahahahahahahahahaha

    ReplyDelete
  2. ^^sparky^^ hehe. sile gelak guling2 ehh ;n

    ReplyDelete
  3. ^^Dee^^ masih SAD lagi la akakk..tp wat2 hepi laa..kite xsuke nk sad ni lama2..wat bodo je lah perihal sedih ituu..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha