Monday, January 5, 2009

Salam...Morning uols... ^_^

Lalalalala~~hahaha aku xkire aku nk ltk jgk gamba anak2 sedara aku yg chummils ni :p sile jgn jemu okay.... :D




Cuties Kyrin ^_^















Nottie Kyra ^_*







Haihh...(sigh) Aku smpai agak awal arini...sbb slalunye kul9 aku masih d sg besi...td kul 850 aku dah ade kat meja..hihi..ape2 pon jgn jeless ehh kalo korg kena punch card sgala..aku xpayah okayy...keje aku adelah dtg blk ikot soka as long as keje ko siap..kalo xsiap paham2 sendiri laahh :'D

Alaa aku bkn take advantage pon dtg lambat...kalo lmbt pon sbb jem kat sg besi...kalo aku dtg awal still smpai kul9..lambat pon still kul 9..so mesti aku pilih tuk kuar lambat dr umah h0h0....Dahle kete aku yg comei tuss MANUAL okayy...MANUAL soooo kalo jem kaki akakkkkk jgk yg saket huhu...kalo kaki aku saket camne nk wat keje (excuses :p)

Aduh....korg bygkn laa..aku ni dok betapa kat PUTRAJAYA...opis sebenar aku di Serdg which is 15 mins from putrajaya. But I'm working based on Client Site yg terletak nun kat Jln Duta..pegi balek pjalanan aku dlm 80km lebih...x tipu okay..(sigh)..ape2 pon sibbaek bleh claim mileage toll paking sume..kalo x mmg kering la aku :p

As I said last night aku nk cooti kan...aleh2 pg td aku dpt msg dr opismate aku ckp "I'm on MC today" hoho..watta******!! hoho aku br cdg nk cuti skali ade org lain dah cooti...so tpakse laa aku dtgkan..sbb mn bleh nk cooti serentak sbb at least sorg kena stand by..So....harus la aku dlm tone ketensenan arini..huhhh...so aku pon merajenkn diri aku menaip2 kan update tbaru kat blog aku...yeehaa :'D

Hehe.....alaa kejap jekk amek mo0d..pasni aku nk wat keje..byk keje okayy...x tipu...mmg xckup 24jam sehari kalo nk abeskan keje aku..(sigh again)..okay la chow..;)

p/s: aku da dpt jemputan kawen acik (semetrik) korg da dpt ke??sape yg nk g nihh??jom konvoi sesamee :'D

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha