Thursday, January 29, 2009

Sudah berjayeee (^_^)

Akhirnya.......adess. selepas berhempas pulas akhir berjayeeeee \(^o^)/. aku sgt sukeeee. hehe. memandangkan cuaca suram arini. dan tambahan pulak aku sorg jek programmer yg ade hari ni. dok sorg2 kat ruangan cubicle sebanyak 8 bijik (agak menyeramkan). jd aku luangkn la ms aku tuk godek2 blog ni haa. dahle ekon gile sojukk. macam dah -10 dah ni. kalo sesema mau keras cecair idung. br ingus nk meleleh dah keras cam ais batu. jgn geli. aku bg perumpaan aje :)

Ok stret to the point. nk tau aku bejaya hape??haha aku berjaya wat 3 column kat blog aku ni. korg tgk ar sndiri kan. tp ade la jgk mcm semak2 samun sket. tp xpe aku saje nk test power. sbb kalo wat 3 column ruang body tuk post ni akan mengecil sket. haha. nape??ade kena mgena ke??jwpn nye ade. hihi. sbb kalo body tuk post entry ni lebo beno (slang perak), aku taip byk pon rs mcm sikit. so skrg aku nk taip sikit dan nmpk byk sbb bodynye telah mengecil dan nmpk padat :'D

Adeehh apehal lak aku gtau korg nape aku nk wat 3 column kan?sukati nenek jiran kmpg sebelah cikgu skolah tadika tp aku xskolah tadika laaa kannnn. hihik. Hehe. bknnye ape, rs tercabar keimanan aku kalo aku xbjaye wat 3 column guna coding sendiri (bkn guna template okay). yelah, nama pon programmer. sia2 je ilmu aku kalo xdipraktikkan di sini. wat ape nk sumbgkan pd kerjaya jek. sesekali nk gak sumbgkan ilmu ke arah hiburan tuk diri sendiri :)

Kwn2, aku nk beli celcom broadband lah. sape yg tau mn2 tmpat yg ade promosi ke, hage murah sket ke. hehe. i kan kedekut so kena yg murah2 je ;n

8 comments:

  1. rajinnya~~~ :p
    aku time xde keja pon xrajin nk godek2 code blog aku hehehe.

    celcom bb tu xtau la ade promosi ke x hee. cube cek website die :p

    ReplyDelete
  2. ^^muni^^ hehe arini aku telebih rajen. sbb xde keje pastuh aku sorg2 pastuh aku sgt sejuk. jd aku perlu memanaskan jari aku yg tembun ni :p

    alaa yg dlm website tuh mahal :'(

    ReplyDelete
  3. kwn akak gi mydin subang...ader promo celcom broadband...
    akak beli kt celcom hq...leh tahan rega

    ReplyDelete
  4. ije pun tgh2 nk beli broadband celcom.

    smlm g celcom center, harga rm355 tak termasuk register rm68~ mahal

    kalau beli kat kiosk, maybe bawah 300 le dapat.

    papepun, kak ciare kat kl. lagi la senang nk capat murah~ hmm *jeles.

    nt da beli jgn lupa update kat blog. nk tau~

    ReplyDelete
  5. ^^Lina^^ thanks kak lina for the info :) erm mmg tgh cr promo ni :p

    ^^ije^^ waahwahh..kalo lbih 400 tu kire mahal tuh kan kan kan ;n alaa walopon ptjy ngn kl hanye sekangkang kera tp bknnye slalu sgt g kl.tp keje kat kl. x logik kan??:P erm mggu ni nk serbu lowyat n kwsn yg swaktu dgnnye lah.hikhik.nti da dpt leh update pg ptg siang mlm kan :'D

    ReplyDelete
  6. sukenye..dpt buat 3 colum..nampak kecik hmmmbyk isi..hmmmcm tuan dia gak..hehhehpe2 hal stya cute..positif...
    p/s:try tgk kat blue cube celcom..mgkn ader promosi agi....cuma byr advance fee 3 bln dpt broadband skali ngan sim card..byr bulan2 rm98..xyah byr rege broadband..
    mgkn ader sale..kena survey gak tau.

    ReplyDelete
  7. ^^wiseman1stopcentre^^ ouchhh!!nmpk nmpk tp berisi??hihi..tau xpe ;n ehh blue cube celcom?ape tuh?website ke nm tmpat?xpe xpe ciare try google.thanks ya :)

    ReplyDelete
  8. kekeee...saya pakai celcom broadband juge...tp x nk bgtau rege...rahsiaaaaaa....hint: < rm50

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha