Tuesday, January 20, 2009

tak sukeeeeee!! mencik!!!!

Bodoh bodoh!! aritu ms kitorg tgk wayang aku tersangatttt laahhh saket atiii mcm rs nk bunuh jek org kat blakang aku tuh..blehh plakk dia vibrate krusi aku??!! motippp??? aku pon takot gak tgk cite tuu tp xde laa smpai aku gerudi kusi depan aku tuh!! hampess..siriyes mcm org kejutan budayes xpenah nengok wyg!! ishhhhh ni nyahhh marah ni!! **tetibe ade ayat auwww hikhik**

al kisaah nye aku ngn bertiga ms tgk wyg tuh. with cousin ngn her buddy. yg org gile dok blkg aku tuh plak 4 org. 3 girls & 1 boy..budak skolah agaknye..sangatttt annoyinggg okayy..mamat tuh dok gerudi krusi kitorg smpai nk tepelanting popcorn aku!! mmg dasar tettttttttt. isk mls nk kuar pkataan xbaek pg2 nih :( tp prangai dorg tuh wat aku hangin satu badan!! memula aku sound ar begini:

aku: Dik, jgn goyang krusi kitorg bleh?? (dgn nada sopan lg memule)

girl: u goyang kaki kew? (awek tanye ke balak)

mamatsengal: mn ade (padahal sambil tu kaki dia dok goyang..mmg teeeeetttt!!!!)

pastu kaki dia x goyang dah..fuhhh lega..bleh konsentrate balek nengok cite..xlama kemudian, mase ade babak cemas mule bgoyang balek..adesss..tension guweeee...mmg dasar tettttttt..hoho..aku ms tuh dah redha jek sbb aku dah takot giler ngn cite tuh..tp spupu aku ngn membe dia plak xthn dgn vibrate kaki gajah kat blkg tuh!! huhu..dorg xde lah smbur laki bdk tuh sbb mamat sengal ngn girl dia dok wat movie lak kat blkg. bih kurg camni laah:

girl: you..ape jd you..da abes kee (dgn sore sgt manje. spupu aku kate pempuan dok tutup2 mate dia gitu smbil potpetpotpet tanye kat mamat sengal tuh update crite. kire ala2 dia xtgk arr cite tuh tp balak dia yg tlg critekan)

mamatsengal: blom lg yangg..ni org ni tgh mkn org ni...blablabla

girl: you..da abes ke you.... (nada sagt manje okay..uweeeel..nasib aku xmuntah ijo)

kesimpulannye dorg kat blkg asik you you..da abes ke you....eee nyampas aku..kalo cmtuh baek ko nyorok dlm baju pakwe ko jee..nasib aku ketakutan ms tuh..kalo x abes aku sepak ko tau..hik mcm brani :p

part paling klaka, pas abes cite tu and lampu dah bukak smule, kitorg bertiga saje nk saketkan ati org..kitorg pon ape lg...tiru balek aksi dorg dgn penuh gewdix okayy..you you...da abes ke you...i takot laa...

hahaha..padan muke..dorg pon ape lg siap jeling maut lagikkk..aku pdulik apeee!!buddy cousin aku siap ckp "ape tgk2??ade mslh ke??" heheh..sgt selamba si kecik itew ;)

sekian saje...ops! gamba sume ade di sini :)

9 comments:

  1. aku pun penah dapat gangguan mcm ni time tgk wayang, foreigner lg tu..nyampah giler..asyik gelak jer..tgk cite Memoirs of Geisha..tp gelak mcm tgk Madagascar..ape kehe?tu meroyan namanya. Aku panassss n lastly slamber je sound dlm bahase parit...hei diam boleh tak?? 2 kali beb aku marah...tapi diorg mmg x paham bahase...aku taula diorg x paham bahase aku...tp x sedar ke nada suara aku yg tgh panas and muka aku yang asam jawa...da??

    ReplyDelete
  2. ^^ruby^^ sgt membencikan gangguan camne kan??penat aku dtg jauh dr ptjy nk tgk wyg kat klcc skali camtu plak...isk..rs nk sepakk aje bdk2 tuh..erm foreigner pon satu hal gakk..kalo ko tgk wyg kat mines mmg byk foreigner kat upm nun..hehe..i kan ex-upm ;)

    ReplyDelete
  3. harus la ko wat2 tercampak kebelakang je popcorn ko itu! lagi dramatik, wat2 sekali tercampak kebelakang air pepsi ke..

    ReplyDelete
  4. ^^prebetsabu^^ hoho sgt kretip cdgnmu ;) tp ms tuu bekas popcorn tuu sdg bfungsi sbg tingkap menutup mataku..hekhek..

    you youu da abes ke youu.. hehe masih terngiang2...:'D

    ReplyDelete
  5. yg cam nie leh lg ditegur.. kalau yg bau badan cam hampeh sampai nk makan pop corn pun xde selera cam mne nk tegur ek

    ReplyDelete
  6. ^^Framestone^^ haha..ciare xpnh plak kena yg bau bdn tu. hoho..kalo bau bdn yg dlm bas, lrt tu ade laa..hikhik ;) susah gak ehh..tmpat awam laa katekan..kalo nk best kene bli tiket gold class la kot..siap ade blanket bagaiii :p

    ReplyDelete
  7. haha...nape x tutup je muka bdk pmpuan 2 ngan dat bekas pop corn..

    ari 2 penah gak g tgk wyg ngn mmber, cite antu gak.story blom start lagi pn, bru kuar sound efek suspen n mgejutkan dah dgr sora org mjerit...solo2 lak tu...

    guess sapa yg mjerit?

    hahaha, rupanya ada mamat aww la dalam cinema tuuu...

    over lak, pmpuan pon xde la pnakut cm2...hak3...lps dia jerit tu, 1 cinema gelakkan dia...mmg funny sungguh la=p

    ReplyDelete
  8. dalam bas leh lg pusing2 hadap muek kat tempat len.. kalau dlam wayang peh shadu rasenye

    dulu pernah la jugak time tgk wayang kat pavilion so pe lagi..tukar tempat len..selamat byk lg kosong huhuuh kalau x takut air coke rase cam air "cilake"

    ReplyDelete
  9. ^^pinkbutterfly^^ hehe ms tuu ciare pon ketakutan sbb tgk cite tuu..kalo tgk cite yg U klako ke action kee mmg da kena blasah minah tuh ;)

    laaa ade suare 'awek' menjerit??huhu konfem hapening :p

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha