Thursday, January 15, 2009

u've got mail ;n

Salam seme :)

Adess. smlm aku dpt satu sorat chenta. hukhuk. terbang dr selayang nun. 15 menet dr tmpat aku menaip skrg tp 1 jam dr umah aku d ptjy nun. teka aku kt mn? hakhak. Erm tgk smpul je aku dah tau ape isinye. tgk tulihsan pon aku da tau sape yg kasik ;p erm korg ingt x entry aku bbrp ari lepas lepas? dlm tu aku ade tulih aku sdg mnggu lg 1 kad jemputan dr ex-rumet aku kat upm dolu2 kan? haaa itula dianye. dpt sudaa smlm :)

Pengirimnye bernama Ina. bkn Ina ex-tunang mawi ehh ;n yg tu beranak sudahh~~ hiks. tp ini adelah fazlinayati othman. dulu aku ade bercita2 nk jd manager dia kalo dia jd artis. hoho. sore dia sgt sedap okay. kalo dia ade kemahuan nk jd artis mmg gulung tikar le artis wanita kat mesia ni. siriyes okay :)

Ina ni kan, kalo bcakap sgtttttt sopan santun lembuttttt ajek tauuu. ala2 manje gitu. tp original okay. bknnye manje gewdix yg dibuat2. hekhek ;n alaa nk lotak gambau dia pon xde arr. sbb gambo dia&kwn2 aku ms blajo dulu sume dlm pc aku yg dah rosak. hukhuk. mcm2 kenangan ade dlm tuh. sob sob sob T_T

Okay lahh mari layannnnn kad jemputan dr Cik Ina :) x lama lg Puan lah ko yukkk ;)

Kad jemputan tema gold. adesss. baju ko nti tema ape ehhh. gold ehh? aku pon ske gak kaler2 gold ni. hihi** mari kuarkan dr smpols. erm yg kunen ni sponge bob aku ehh. hrp maklum ;p

yeahh ini dia. erm ade nama fazlinayati & hamzah di situ. klik utk besarkn ;) ade 3 lipatan kad ni

woww!! heheh siap ade gambooo tuuu ;) pheeeewiiitttt :'D ni gambo ms ko tunang kan inaa. ke ko dah nikah td xckp kat akuuu?? hiks

lastly ini petanya. korg nk dtg ke?? hihi jom jom. sape yg dpt jmputan jom g sesama ayuhhh :'D

notes**to fazlinayati, aku tau ko bace blog aku (pasan sebentar ;n) sbg silent reader so aku nk wat ucapan di sini yaaa :) Inaaaa.....moga ko ngn Hamzah akan kekal bahagia ke anak cucu ke akhir hayat. moga ikatan perkahwinan korg akan diberkati olehNya. aku tau ko mmg calon yg sesuaiiii tuk jd bini solehah dan taat :) tahniah inaaaa..muaxxx. nti aku dtg awal jd pngapit ko ehhh..yeehaaaak :'D

4 comments:

  1. ciareeeee
    dasatnyeeee rumet ko kawen selang seminggu
    cam sayang ina xdpt g farina nyee kawen
    erm farina dpt x g ina nye kawen?

    erm nape ko x selang seminggu kawen lepas ina? ;P heheheeh

    ReplyDelete
  2. tula psl..sgttttt dasyat..adehhh..dorg ni saje je tauuu nk bg aku bankrup..poket makin nipis nih..hukhuk :(

    alaa kalo aku tau dorg 2 org kawen bln satu dr awal, bleh aku join wat 1 Jan 2009 aritu..hahaha..4 ari pas tunang. bleh gitu? ;n

    ReplyDelete
  3. lawa kat kawin dia..gilah dpt makan free..heheh..

    ReplyDelete
  4. ^^Dee^^ ciare mmg wajib pigi kak..mn taknye..pengapit pngantin laa katekan. nk amek berkat gitu. hakhak :D

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha