Tuesday, February 17, 2009

Aku rindu sama Dia ;n

amaran keras (mksudnye amaran tidak berlembut): entri ini adalah mngikut prasaan yg memuncak ketika menaip. sekiranya kandungan entri agak keterlaluan, sila bhenti membaca n blah. kanak2 di bwh 12thn perlu ditemani ibubapa ketika membaca entri ini. trimaskasih di atas kerjasama anda. harap maklum.

Suspen x? suspen x??
hehe aku tau korg suspen nk baca psl entry ni disebabkan tajuk jiwangkaratzmeletops tu. hahahaha :'D. ops over gelak di situ.

Jam 5.30 ptg. tp aku nggak bisa pulang. so aku wat la 1 lg entri. hakhak. ujan maaa. kalo pulang pon alamatnye sangkut dlm jem laaa aku. kalo bwk roti okay gak, bleh cicah ngn jem ;n (loyer buruk di situ. mahap yuk).

Bersmbung alkisah tajuk ituuuu. YA aku rindu sama DIA. (blushing). WATTA??? sejak bile plak aku pndai wat entri jiwangkaratz ni kan. eeeee very xsesuai ngn jiwa aku bab2 jiwang ni. hehe. DIA tuu adalah my black baby. Bak kata Yani, tanpa DIA maka pincanglah perjalananku. hahaha. (Sorii yani pinjam ayat u kejap ;n). Sooo paham2 la, kalo dah pincang perjalanan tuh mksdnye msti laaa sesuatu yg dinamakan kenderaan. korg jgn SALAH PAHAM plak. xkose aku nk jiwang2 ptg2 ni ;n Nti laa bile dah smpai MASANYE br laaa aku wat entri jiwang. slagi XSAH aku rs xsyiok nk jiwang2 nih. hahahaha. (pesal ape aku gelak? gile hape? ;n)

Okay, merujuk kpd workshop di mana tempat kereta aku dibaiki (aku suke ayat skema mcm wat krgn. ape?? dulu ms skolah ko xnak wat camni?? skg br nk wat? gilo! gilo pon dpt A1 okay ms spm. eeeeeeee nape aku suke merepek. sgt membencikan!!), kereta aku dah siap dibaiki pd jam 3 ptg td. Soooooo dia soh aku amek cpt2 sbb dia kata kereta aku dah lama sgt ade kat wkshop dorg pastu dorg kata dah xmuat la nk paking kete bagai (tetiba ayat psr pulak!).

Wtf????? gile meroyan laaa wkshop tuh!! dia kata kereta aku dah lama sgt kat situ???? EEE AKU RASA NK LEMPANG SESEORG!! DIA INGT AKU SAJE2 NK TUMPNG PARKING KETE AKU KAT WKSHOP DIA?? DIA INGT AKU SAJE NK PKAI KETA TUNANG AKU SBB KETE AKU ROSAK??? gile $#%$#%((*!!! hah ko. kan dah terkasar. PADAHAL KORG YG BAIK KETA AKU SCRA LEMBAP SIPUT BABI KO NK CKP KETA AKU NYEMAK SITU PULAK. eeeeeeeeeeeee hangin satu badan okay!!!! cara org tuu ckp mcm aku plakkkk yg bsalah! mentang2 laaa dia geram sbb dia xdpt duit. YA dia xdpt duit. sbb keta tu masih dlm warranty. so dia saket ati lah sbb xdpt untung!! ahhhhh aku xpedulik!! dahla tiap kali sevis aku anto tempat ko! major sevis smpai 400~~dekat 500!! ni keta aku rosak sikit pastu ko wat lambat pastu kecoh plak!!! dasar &^%^&(&(&*(*!!!!!!

okay sessi xpuas hati sudah tamat. bye!

Love; Ciare =)






8 comments:

  1. aku pon wat major serbis kene smpi RM500...tp ni bt kt proton...mmg mahal gitu ke utk savvy yer??

    ReplyDelete
  2. eeei bengongnye workshop tersebut
    marah marah marah

    ReplyDelete
  3. meniru ayat ku di situ..cet(lempang manje..ehehhehe) owh kete cia still under warranty?knp ngan ur lovely baby savvy tu?

    act kete yani br g baiki body kit..kt dua2 belah pintu blkg xleh nk buke dgn best sbb sangkut ngan body kit..rm150 melayang wooo..sedih nye

    ReplyDelete
  4. ^^Mawar^^ erm actually tu mmg harga sevis savvy menurut encik ker0l. mmg maintenance agak tggi berbanding keta kecik yg lain. sparepart pon agak mahal jgkk. tp xkisah la mahal kalo layanan nye bgs kan. ni kalo sume muke cam lepas berak xkose aku nk tgk muke dia.

    ^^Dudu^^ Thanks dudu sbb tumpg marah. huhu. sbb aku mmg marahhh.. eiiii geram bangat sih :(

    ^^Yani^^ nasib lempang manje. aauww :> em ade smthg rosak kat waterpump. pipe ape tah. tp bleh claim warranty. rsnye benda tu rosak effect dr accident dulu. kalo nk wat sndiri ratus2 jgk lah..thats y wkshop tu bengang sbb tarak untung maaa. huhu

    ReplyDelete
  5. ate bile nak ngambek keghete nye?

    ReplyDelete
  6. ko komplen je kat website dia or bos dia..hehehe..kalo dia panel proton ko komplen direct kat proton..bior pdn muka dia..

    ReplyDelete
  7. KERETA SUDAH SELAMAT DIAMBIL DI WORKSHOP SEBENTAR TD. HARAP MAKLUM =)

    ReplyDelete
  8. ncik kerol??? tidakkkk tidakkkkk...aku ngak bisa mendgr nama ituuuuu uuuuuuuuuu..huuu

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha