Friday, February 13, 2009

Baby =)

Salam. hehe. br pasan arini xde ape2 entry lg. hoho. alaa aku bknnye mamarazzi ;n tp syok gak kan jd mamarazZi a.k.a mamijarum lebih laju dr internet. aku xtau arr mamijarum pkai network ape ke keta ape ke kapaltebang ape ke smpai dia bleh laju dr internet. (watta?? ape ku merepeks ni ;n)

Okay okay. fokus fokus pd tajuk entri kali ini iaituuuu "Baby" :> erm baru jap ni td aku g melawat kakak opismate aku **Kak ina** yg br lepas bersalin. Dia slamat mengeluarkan (aku ckp mengeluarkn bcoz dia lahir scra ape org ckp tuh..sizerian?? hihi gile aku x reti eja. waktu skolah ckgu xpnh ajo pon ;n) baby dia isnin lepas =). wahhhh baby dia sgttt comei okay. **Baby boy** isk geram aku nengok rs nk picit2 saje. kui ;n tp nk wat camne anak org kan. kalo anak kucen bleh gak aku ganyang2kan :> hekhek

Nama bayi tersebut?? hehee rahsia duluuu. xsurprise arr camni kan. berat bayi tersebut?? ohhoh itu pon rahsia jgk :> (msti korg rs nk sepak aku kan?? haha dulik aku la nk ckp ke idak ;n) ok ok. sblm korg ngamuk baek aku cabots. hahahaha =D

Nti jap lg aku uploadkan gambo & sume butirans yg patut. Tguuu yaaaa =)

p/s: aku ade error kat system yg nk dibetulkan nih. work is my priority. daaaa~~~

Love; Ciare =)






2 comments:

  1. ceasarian atau c-sect org panggil kelahiran mcm tuh ;p

    ReplyDelete
  2. ^^Lina^^ ohho.ceasarian eh??huhu susah la nk eja.nk sng ckp pembedahan jelah yuk..;)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha