Tuesday, February 3, 2009

bermalam di putrajaya ^^

Hehe. tajuk baek punya. konfem la aku bermalam kat putrajaya kan. namepon aku dok putrajaya. ape daaaaaaa :p mau kena terajang ngn korg2 yg xpuas ati ngn entri aku kali ni. ampun buuuuuuk :'( hikhik.
Anyway entri kali ni adelah kesinambungan pd entri di bwh. pndai2 la korg scrol ke bwh. aku mls nk wat hyperlink bagai. so bile mls tu smpai nk taip pon rs berat hati (padahal berat jari ;n) korg tgk jelah gambo ni. kalo xnak tgk tutup jelah window IE korg dgn mengklik simbol pangkah di corner paling kanan dan paling atas ;n huhu kate mls tp wording cam wat training manual plak. ehh sukati aku lah!! ;p

berposing di perbadanan putrajaya :) actually korg jgn nk tiru aksi gediks aku ni. mau kena penampo ngn pakguard situ kang. haha. nasib aku smpat snap gambo. sbb bbrp saat pastuh pakguard dtg smbil bkata "dik jgn duduk atas tuh" haha. dlm hati berkata "dah duduk dahh" cabottttt :'D

ni aksi org yg xpenah jemu bergambo ;p

family picture :) nape aksi kyrin cam patung??

ni plak aksi org yg menangkap gambo yg di atas ini. kesimpulannye aku yg paling terer sbb dpt tgkp gambo org yg ditangkap ngn org yg menangkap gambo. tp xde sape tgkp gambo aku. as always. sbb tu aku suke tgkp gambo sndili wooooo ;p

kyra bjalan konon gaya ganas :p

adess ms ni 2 dlm 1. aku main buai si kyrin atas betis aku. gile lenguh. xpe tbako jgk kalori pd mlm tersebut ;n

muke konfiden walo ape pon terjadi :)

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha