Thursday, February 19, 2009

counting days! ape??? :'D

Salam sume =)

Wahhh tajuk entri arini sgt pns!!! :'D hahahaha. ape?? korg ingt aku xde koje lain ke selain dr counting days TUK KAWEN?? AKU ADE BYK LG PERKARA PENTING UTK DISELESAIKAN OKAY! serious :)

Erm aku rs TERhibur sgt pg ni. rasa mcm kena geletek kat ketiak aje. ahahaha. erm korg ingt x ms blajo dulu kite ade counting days tuk exam kan?? xkisah la upsr pmr spm sume ade counting days. Start dr luar skolah cikgu ade tampal kat board ads. Pastu dlm pjbat guru pon ade. DALAM KELAS pon ade wei. pastu gilir2 kena update counting days kat whiteboard :'D haaa memori daun pisang tuu. ahaha.

Aku ingat bile dah beso cenggini xde dah la nk counting days kat board ads kan. TAPI.........ape yg aku nmpk pg td.......jeng jeng jeng

tadaaaaa. lawa kan?? anak sapaaa la yg rajen wat menatang ni ;)

Opss tetiba tgn kakSu termasuk daaaa~~isk ;n

Ahahahahahaha =D sgtttt kelako.....ade counting days tuk projek aku ni wei. biar betik! (betik betik betik :'D) kahkahkah. aku rs mesti korg xrasa klako kan? tp aku nk gelak jgk. hahaha. sbbnyeeeeee ko wat la counting days camn0 pon, projek ni xkan siap punyeee (atas sbb2 tertentu. imagine la, bln 4 ni 2 thn aku bertapa kek sini. changes x abes2. dgn mslh DALAMAN lg. ohhoo. very the funny). ahahahahaha. gile meroyan aku gelak. adoi. rs kebas pipi aku asek gelak dr tadi. ni pon rs gigil2 lagi kesan gelak td. ahahahahaha :'D

Okay, kpd sape yg teramat rajen wat kan counting days tu, tahniah ye. smoga anda berjaya siapkan keje anda dlm ms 40 hari lg. gudluck :) aku??? hehe aku rs aku punye sistem xsempat kot nk lauch dlm ms 40 ari. mn taknye, user tuk sistem aku dgr kata akan bz dlm masa smggu dua ni. so dah tolak 14 hari. tggl lg 26 ari tuk aku. ckup ke? ahahaha. xkire aku nk gelak jgk :'D

Ok ok serius balek. mari bekerja yukkk =)

Love; Ciare =)






3 comments:

  1. hoh?? dh 2 tahun still xsiap2??

    kalo kawen, leh dpt anak 2 org dh :p sorg dh kuar, sorg lagi dlm perut.

    kekeke. kelaka kelaka.. sbb aku memahami situasi itu.

    kof kof :p

    ReplyDelete
  2. muaahehehehehee....ingatkan ko counting days utk tawen tadik taw...nasib bek awai² mung dah dok explain naaa

    hahahaha ^_^ gud luck for da exam yek yunk :)

    ReplyDelete
  3. ^^Mumu^^ haha tu lah psl muni..aku rs smpai aku dah btunang, kawen, peknen, dpt baby 2-3 org pon xtentu siap..ahahahaha :'D

    ^^Redbl0odsn0w^^ bkn exam la cayunk ;n ni bertarung maut siapkn projek ni haaa..da 2 thn xsiap2 lg..naseb bos paham =)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha