Friday, February 20, 2009

Esok adelah balek kampung ;)

Dikarang pd jam: 1.03pm

Lalalalala~~lalalala (korg nyanyi ala2 belalang dlm cite nujum pak belalang ;n)

Erm walau sehebat mana pon dugaan pekerjaanku arini, aku ttp happy okay! :D sbb esok aku akn balek kmpung!! yeayyy ;)

Lgpon blk kmpg kali agak busy la jgk kot. bkn busy ape. tp busy tettttt. paham2 lah wei. 3 bln lg ni. h0h0. so kena amek borang bagai. pastu nk soalsiasat mcm2 kat pak2sdara aku. nk booking itu. nk booking ini. nk pilih itu. nk pilih ini. (saje tulih berbeli2 bg korg penin n bg pnjg sket entri haku. hahaha ;n). Erk? korg paham ke dak ni? tau ke nape aku busy bangat neh? h0h0. paham2 sndiri lah yek. malas arr nk cite a-z. hihi. so cite a dgn z jelah yuk! huhu mau kena penampo aku ni kang asik memperkotakkatikkan korg ;n

Selain dr sibuk hal ituini, aku ade reunion. pastu blk kmpg nk jumpe cousin aku yg comel yg sdg peknen 3-4bln kot. hihik ;n owh jgn lupe! aku jgk nak anto kain utk dijadikan seekor baju kebaya. (sekor??) dan jgk bbrp psg kain lg utk dijadikan baju kurung tradisi0nal & baju kurung moden. erm byk lak kain yg xjait lg. adess. mak aku dah warning jgn wat baju dah dlm ms 2 thn sbb baju aku dah byk beno. alaa relax arr mum, kalo xjait ni kang rugi la pulak. ok ok ni yg last okay ;) (ahhh nmpk sgt tipu, sbb aku mmg nk beli kain lg. egegege ;n)

Tp yg aku xpuas ati, tetiba tunang aku pon blk kmpg dia jgk. caiiittt! siap naik flight bagai. huuuu ;n aku balek kmpg drive sensorg sajek. naseb kali ni mak ade teman kan mak kan! huuu siap arr mamat tu nti tiap kali balek ganu aku nak naek flight. xmooooo naek keteeee okay! :'D (time ni arr nk demand2 sket ;n) hahaha mampuihhh aku kalo dia baca ni; which is dia xkan baca. kahkahkah. so sukati aku nk tulihhh apeeee. kome jgn laaa wat dajal kat aku g print plak isi belog aku pd dia. ahahahaha. (sedikit ganguan mental di situ ;n)

Sekian. Bye! =)

Love; Ciare =)






2 comments:

  1. Sonoknyerrr ko balik kpg yunkk!!! nak itotttt..huhu

    ReplyDelete
  2. ^^Redbloodsnow^^ hye hye..i'm back..hihi dah balek kg n dah balek sini balik..hihi...

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha