Friday, February 6, 2009

Happy holiday ^_*


Wah wahhh. manyak syiokk arr ini mcm2. asik holiday sajee. akakkk sukeeee ^_^ waduh waduhhh sape laa yg xsuke cuti kan. except org tuh workaholic bangat <-- tui ka eje camne??. Ujung mggu ni kite sume akan bcuti slame 3 ari. sabtu-senin. mm mcm2 program leh wat nih. tp.......................kalo xde $$$$$$$$$$$$$$$$$$ ade program pon xberjalan jgk nmpk gayenye :'( hoho tp xpe. mlm ni aku dah ade plan kan kak rubi kan kan kan (tah2 dia dah blk umah g psr mlm ;n). kite on the gooo :'D <-- aku xpenah dgr plak on pkataan on the go ;n acii tuliss sajee xde kaitan ngn org yg masih idup @ sdh meninggal d0nia.
...........Sabtu...........

...........Ahad............

...........Isnin............

Aduhhh ape aku nk wat smpai 3 ari nih??plan yg dah disetkan mcm kena cancel plak. i gerammmmmmmmmmmmm. kalo camni smpai bile nk setle mslh pon xtau lah. haishhh. ape la nk jd ni <-- korg xphm kot abaikan saje

Xpe xpe..oleh kerana plan yg telah diproposkan mcm xbrape nk kompom baik aku pikirkan cara2 utk mengisi ms lapang aku tnpa membuang $$$$$$$$$ :'D Mari listdownkan ;n

1) kemas umah (bukankah mengemas itu wajib?? heeheee. alaa aku br pindah. byk x kemas lg)

2) g umah lama kutip brg2 aku yg x amek lg (bla bla bla..yg ni kena listdown kt umah karang. kalo xlistdown jgn arap aku nk ingt)

3) berdating dgn anul. ops!! anul ko bz ehh mgu ni?? mak ko dtg cini ehh? T_T

4) main badminton (yg ni wajib. tiap pg & ptg/mlm kena main)

5) X MAU DATING DGN DIA. SBB AKU MERAJUKKK BANGATTTT. huhu mcm la dia baca belog aku (msti arr dia xbace sbb en.T tuu xde kena mngena ngn IT@internet@apetah lg belog ni haaa. kalo bab spanar2 ni dia tau laa kuikui ;n). tp kalo dia ajak nti konfem aku tgedik2 nk kuar smpai xhengat nk blk smpai mak aku bising asik text aku suh balek. wakakakaka :'D

6) ahhahh!! rs mcm nk pegi kenduri chika@bloggerTeygar. aritu dia ade mengunjungi belog aku & ajak kenduri dia. TQ chika. I will come kalo xdak hal ehh. slmT pnGanTiN bARuuuu :)

Okay kwn2. Slamat Bercuti :)

Love;
Ciare ^_^

2 comments:

  1. woppss. best nya men badminton. dah lama x men. tah le men ke x lagi. uhu

    ReplyDelete
  2. ^^ije^^ jom ijechan kite men badminton :'D

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha