Tuesday, February 3, 2009

Jalan2 @ TimeSquare :)

Assalamualaikum :)
Erm agak slow sket entri aku lately. xpe aku akan memaksimakan kan kuasa tnaga kuda belang aku ni. huhu. erm ni cite suda smggu lepas ni. tp aku dulik ape kan. aku kan wanita bekerjaya yg sgt bz so mmg agak amek ms nk menghapdet blog (padahal br kali ni agak selow dulu laju cam tren klia express yg lalu bwh umah sewa aku dulu. tp skrg xde dah sbb aku dah pndah ;n cut the crap!!hehe) erm ms raya cina aritu kan kyra ngn kyrin dtg putrajaya kann. so kalo dah kyra ngn kyrin dtg konfem lak dpt free mama ngn abahnye. duhhh!!xkan la si kyra ngn kyrin yg sorg jln xseimbang yg sorg jln tatih nk dtg berdua je plak kan? huhu. sgt lawak antarabgsa kalo itu yg telah tjadi ;n
Jadi, ms kakaksulung aku aku dtg kitorg pon round2 la KL. nk g piknik jauh2 pon ms dah suntuk (padahal bgn tghr mn x sntuk ;n ehh ni merujuk kat aku la. org lain rajen2 blake. aku ade sdikit kemalasan. hehe) so kitorg decide tuk pigi ke timesquare. motipnye nk bwk mak aku le. sian dia asik dok umah manjang. pd sape yg xtau mak aku ni bkn cam mak2 korg yg masih sihat walafiat cergas siap bleh masuk kelab tupperware ke join politik ke huhu. tp mak aku tidak. dia da xsehat. sakit kaki ngn sakit pinggang. kena jln pkai tongkat. kalo nk jln jaoh kna pkai 'kereta' hihi. mak aku gelar kusi roda dia sbg kereta dia ;n sabo je den. ok xlrt nk taip dah. layaaaann

mak riba kyra, kakrubi&abg ed, kakza dukung kyrin & abg helmi. aku??tukang amek gambo le. lg mau tanye. sepak kanggg!!

adeeeh nape gambo ni cam gempa bumi lak. agak blur di situ. aku, kakruby, kakza&kyrin, mak&kyra cucu ksygannye. mak sgt manjekan kyra. nyampasss. uweekk (padahal jeles ;n)

kyra & kyrin with their mama :)

ni gaya ape aku pon tarak tau maaa. layan je laaa

harus ade post gewdix from me. tp ni xdela overgewdix. biasa2 aje. sbb mak aku ade so cover aksi baek punye. biar dia tau anak dia penuh sopan & santun. haha. undercover ;n

2 comments:

  1. nsb baek ko x boh gambo aku mkn secara ganaz tuh..kalau tak mau aku saman dengan harga sebijik VIOS..wakakak

    ReplyDelete
  2. ^^Ruby^^ hahahahahaha.td dah hampirs nk upload dah td :'D

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha