Thursday, February 5, 2009

knapa?? why?? porque??

Haaaa amek ko smpai 3 bhs aku letak kat title ;n

knapa kat sini terlalu sejukkkk gile babasss nk mampuih?? adehhh. ms korg baca entry ni, msti aku dah bertuka seperti gamba di bwh
.
.
.
.
Huhu. tp dlm gambo tu aku beku d sebelah seseorg. xpe xpe aku nk amek CEO tmpat ni biar dia beku skali!! manyak cantik muke ko mentang2 ko CEO bilik ko siap ade kwln aircond bagai?? puiiii. kat tmpt pekerja ko biar je org mati kesejukan ye?? kot ye pon ko balek dr obersea nak sgt bwk suasana sejuk tu agak2 la skit. aku nk krem kpala lutut dah ni. nk taip pon menggigil2 ketek2 satu2 keyboard. kalo ade error kat system pon aku xbleh nk fix kan sbb otak aku tgh tido sbb sejuk sgt. dia xbleh berfikir dlm radius yg waras sgt. UUU tolongggg. sejukk. sejuk. kang aku mc slalu korg bising. aku pelangkung jgk laju2 nti. tah ape punye pemikiran zaman ais batu xtau lah.

-nukilan seorg pekerja yg suhu bdn dah hampir negative 10. kalo aku sakit nti siap ko aku saman smpai 7 keturunan-

2 comments:

  1. buat air panas n minum..hope that will make u warm...

    ReplyDelete
  2. ^^Dee^^ alaa kak.dah jenuh dah wat ayor paneh.da mnum pns2 smpai thp lecur lidah.huu.camne laa lemak xbkumpul.sejuk bebeno :'O

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha