Saturday, February 14, 2009

Lovely Saturday =P

Salam sume.

Erm mcm xsesuai aje tajuk entry ni. sbb ape? sbbnye kalo lovely sgt aku xspatutnye brada di sini skrg. di mana? workplace. what??? yup, workplace. tp aku redha ;n sbb aku yg gatai gewdix nk keje ari sbtu. nape? sukati aku lah kan nk keje ke nk tido ke nk mkn ke. huhu.

Sbb utamanyaaaaa...kalo aku xkeje aku akan nk kuarr merayap. pastu kalo da merayap kompom arr aku akn TERbeli TERshopping mende2 yg xpatut & xde dlm list brg aku nk beli. (aku penah wat list brg ke?? tu ibarat je tuu ;n). Aku ade pnyakit akn beli brg tnpa bfikir. walopon aku agak kedekutss tp bile nmpk benda yg wat aku teruja aku akan beli xkira arr brapa harganya & xkiralah ms tuh duit mencukupi atau x utk meneruskan khdpn. (huhu aku ke wat ayat camni?? adess)

Soooo utk mengelakkan aku dr diserang pnyakit-sindrom-shoping-diluar-kewarasan, baik aku keje kan =)

Oklah samat bkerja utk aku :'D

Love; Ciare =)






6 comments:

  1. selamat bkerja kak ciare.. nak dekat kawen ni, xle shopping byk sgt tau. ehe

    ReplyDelete
  2. ^^Ije^^ TQ =)

    hmm tulahh dugaannyee. xbley mbazir. kena fokus :) erm mak pon dah warning jgn beli baju dah sbb dah xmuat nk ltk lam blk dah =P

    ReplyDelete
  3. HAHAHA~

    pandai betol psiko diri.

    nway, selamat balik kerja hehe

    ReplyDelete
  4. ^^Ilyanie^^ hehe psiko tuh sgt pntg =D okay nk balek sudahh..tata sume :)

    ReplyDelete
  5. hahaha prempuan mmg suke shopping tnpa berfikir..tp bile da beli mule la nk nyesal..hahahhaha kita serupa

    ReplyDelete
  6. ^^yanie^^ betul tuuu...aritu baru saje TERmenyesal sbb TERbeli..=(

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha